浜滝

Hamataki
2022-10-03 35 瀏覽
好耐冇來呢間餐廳食野了~今日終於有時間再來食,同以前一樣,呢間滨滝啲員工服務真係一流,個個員工都好熟悉所有間鋪賣梗嘅食物同飲品,因為入咗去坐低之後,無論換咗邊位問一問啲食物問題,都可以講得出係有揀呀、點樣食最好、本期推薦食飲啲咩,仲有會反問番你有無話想要啲咩口味,切合番今日你想要嘅味道同胃口,所以啲員工培訓真係頂瓜瓜!咁入到就推介呢期食啲新鮮嘅飛機運送嚟嘅魚類,咁問咗我哋想今日要啲咩類型嘅口味,咁就答咗佢話想要啲唔太濃多油仲要有啲爽口嘅魚,之後聽完走入去問咗位師傅再同我哋推介番可以試吓食目仁奈魚,可以兩食咁添。就要咗佢啦,首先上咗條魚嘅刺身先,首先感覺係新鮮有鮮味,之後好似係近骨位啲肉質會較爽啲,再試吓啲醬汁,佢仲介紹埋係由高知縣出產嘅柚子醬汁,感覺上好釣味,但係我哋想保持佢種鮮味,所以繼續食啲刺身。淨番排骨會拎去煲湯,咁大個都未飲過咁好味嘅魚湯,好多鮮味走哂出嚟,又唔會整到好濃味,要等你飲到清新甜美嘅清湯!真係好正🤤🤤🤤仲叫左個我最愛~火炙平目魚邊~啖啖魚邊鬆油脂充滿於口腔,再加上加了芥茉,有少少辛辣,中和了油膩感覺,真係好好味😍另外叫了一個燒飯團🍙,第一次食,又幾特別,外脆內軟,鬆

另外叫了一個燒飯團🍙,第一次食,又幾特別,外脆內軟,鬆化的感覺!不錯👍🏻