浜滝

Hamataki
2021-12-17 101 瀏覽
想黎浜淹好耐!因為朋友個個都話個半熟龍蝦🦞海膽好出色! 今次當然必點呢個主角啦😋 $688其實就咁聽會覺得幾貴下,不過食物一上枱真係龍蝦🦞大到嘩左聲,再睇埋龍蝦刺身上面堆滿嘅好多好多海膽,再嘩多聲!食落去creamy 嘅海膽再配新鮮彈牙嘅龍蝦,係充滿幸福嘅感覺呀😍 仲要食完之後原來會用龍蝦殻去煮返個粥同湯,飲完暖粒粒之餘仲確保你一定夠飽😚 個龍蝦底湯汁真係好鮮甜呢!除左食呢個主打外,亦叫左以下小食,都好高質:✅宮崎縣仙沼生蠔($78)- 有成隻手咁大,爽口鮮甜,再配柚子鼓油同海水,一啖係真係食5使隻生蠔🦪✅大分直送火灸平目魚邊($148)- 大鄉里出城,第一次咁樣食火灸平目魚邊,原來係咁滑lutlut嫁呢個部位!✅和牛舌芯串燒($48)本來黎到個串燒size 好似有啲細有啲傷心,但食落先覺係真材實料!好爽口同有和牛味嘅牛舌,$48收貨👌🏻