2023-07-27 148 瀏覽
係附近做完野就去搵下野食,行下見到呢間裝修幾特別既cafe就諗住去試下,入到去先知原來係mirror Jer開既餐廳,因為有寫住Jer推介既食物🤣今日係平日,好彩早少少到就唔駛排隊🤭食物選擇都有好多唔同類別,不過唔記得左影個餐牌,我地揀左推介既卡邦尼意粉和燒雞半隻,仲有2杯expresso tonic。個環境真係睇得出花左好多心思,好有藝術性既油畫再加一棵仿真度好高既樹,成個設計好襯同好舒服。 主菜嘅卡邦尼意粉,配上蘭雞蛋,拌埋一齊食好香好好味,質素好不錯, 煙肉好香口好味🤤 半隻燒雞加薯條,薯條係中幼條,粗幼適中,好脆口,不俗。 燒雞好嫩滑夠入味,都幾好味喎。估唔到2款推介既都唔錯,可以encore。Expresso tonic 都好好飲,少少酸既檸檬味配上咖啡,好正🤤食完主菜又見到甜品好似好靚好吸引,叫多左個仙人掌,個仙人掌主要係朱古力,朱古力控既我好欣賞,店員有提過呢款比較甜,但對我黎講都唔會太甜,可接受既甜度😍加上個造型真係好精緻,好滿足既一餐。加埋個背景影相真係好靚😍本身諗住明星開既餐廳可以都係sell名氣,但原來環境味道都唔錯喎,值得一試🤤

• 卡邦尼意粉
  • 仙人掌