2009-02-06 9 瀏覽
此店冒起一段日子, 直至新年先有機會一試蝴蝶酥似乎好出名, 就先試一塊, 唔... 我又覺得無咩特別, 唔係好脆, 又唔係好香, 吃罷並無再試一塊既衝動再試曲奇, 反而真係唔錯最好味既係中間黑色哈哈笑圖案既朱古力曲奇, 又薄又脆, 朱古力香味濃郁但又唔會過甜芝麻曲奇亦值得一試, 咬落啖啖芝麻香而五穀籽曲奇同樣有芝麻味, 不過同時又有其他穀籽, 很有咬口朋友話川椒榛子曲奇同咖啡合桃曲奇都好味, 試完覺得味道算特別, 不過個人就鍾意以上3款多d另外幾款多d牛油既曲奇, 我就麻麻地鍾意曲奇黎講, 我鍾意無咁大陣牛油味既, 所以曲奇四重奏亦幾啱我胃口, 不過就貴左d另外如果可以自由配搭自己鍾意既口味就更好啦, 咁就可以淨係買我鍾意食既果3款
此店冒起一段日子, 直至新年先有機會一試

再試曲奇, 反而真係唔錯
芝麻曲奇亦值得一試, 咬落啖啖芝麻香

另外幾款多d牛油既曲奇, 我就麻麻地鍾意

• 朱古力曲奇
  • 芝麻曲奇