2019-01-28 1127 瀏覽
多數非任食火鍋,一係就著重湯底,一係配料出色,但呢間就可以平衡到兩方面既要求。好彩有預先book枱,黎到個時等wall in客都唔少。環境老實講就非常地道,不過食野最緊要係食材,環境who cares🤣一場黎到梗係試最出名既沙爹湯底啦,黎到個時已經覺得好濃,係之前未見過。隔離整多個柴魚湯,比較清,但都好重魚味👍🏻見到咁多配料,對於選擇困難症既人黎講係一大考驗(本人諗左15分鐘🙈🙈)精選左幾款較出色既配料。手切牛肉好重牛味,而且好厚身,放落湯都要30秒左右先熟,非常好味。雖然每塊大小不一,但呢d先叫手切嘛!放落湯底10秒就食得,好爽脆好好味😋雲吞入面隻蝦好大隻好足料,牛丸爽口彈牙,魚皮鮫相對地普通服務態度就一般啦,因為始終都係一班較資深既伙記。想食特別既火鍋,可以一試。

湯底

手切牛肉

脆鯇魚片

放落湯底10秒就食得,好爽脆好好味😋

雲吞入面隻蝦好大隻好足料,牛丸爽口彈牙,魚皮鮫相對地普通

湯底
手切牛肉