餐廳: 小曼谷海鮮燒烤屋
資訊:

2024-04-11 22 瀏覽
又去九龍城小曼谷食嘢喇……佢地嘅午餐/下午茶真係超抵食👍🏻👍🏻午餐:泰皇咖喱軟殼蟹配薄餅 $125軟殼蟹應該有足足兩只,炸得剛剛好,好鬆脆👍🏻👍🏻 咖喱非常濃厚,味道係帶甜味,小朋友都一定岩食😊下午茶餐: 泰式燒牛仔骨配木瓜沙律 $49一整塊有三件牛仔骨,再配上清新酸辣木瓜沙律食完真係會舔舔脷😋😋😋午餐/下午茶有幾款優惠價錢加配食物。我加了豬+雞串燒 配上 沙嗲醬 邊度有得輸🤭🤭🤭今次見到大menu有新菜式,當然都要試一試冬蔭海軍海鮮部隊鍋(小)$138 嘩……同menu張相一樣,仲要再吸引好多🤩🤩青口、蝦、帶子、扎肉、蟹柳、泰式腩肉、魷魚、兩個雞蛋,裏面仲要有部隊鍋必備嘅公仔麵 😍😍😍 賣相真係非常吸引 ,冬陰功湯底如果再辣d應該會更好食🤤, 呢款新菜式我下次都會再食,因為有咁多餸真係好正😋😋飲品:芒果沙冰 +西瓜沙冰 兩杯都夠味,西瓜沙冰仲有好fresh 嘅感覺添☺️☺️
又去九龍城小曼谷食嘢喇……
佢地嘅午餐/下午茶真係超抵食👍🏻👍🏻

午餐:泰皇咖喱軟殼蟹配薄餅 $125

下午茶餐: 泰式燒牛仔骨配木瓜沙律 $49
一整塊有三件牛仔骨,再配上清新酸辣木瓜沙律
食完真係會舔舔脷😋😋😋

今次見到大menu有新菜式,當然都要試一試
冬蔭海軍海鮮部隊鍋(小)$138
嘩……同menu張相一樣,仲要再吸引好多🤩🤩

飲品:芒果沙冰 +西瓜沙冰
兩杯都夠味,西瓜沙冰仲有好fresh 嘅感覺添☺️☺️
2024-04-08