2023-11-05 20 瀏覽
啟德開左個新商場,呢日就帶埋毛孩黎玩~攰攰地見到呢間店有D好新鮮既生果,睇真D仲有果汁、生果杯同甜品可以坐低食~於是就試一試佢~1公升果汁因為玩到好口渴所以叫左1公升果汁黎飲下~叫左西瓜汁,飲落好甜但唔係加左糖果種死甜~完完全全飲到西瓜勁FRESH既味道~LOVE IT!新鮮水果杯D生果咁新鮮就叫左個新鮮水果杯,入面有好多西瓜,有紅白火龍果,梨,仲要金奇異果都有~同埋有大大粒提子~買3杯$70真係好抵~如菓愛脆果杯有3款口味,我叫左甜甜蜜蜜~係蜜瓜口味,一杯滿滿的超大杯~份量十足~面頭好多蜜瓜~粒粒都好甜~入面仲有D忌廉,再落係D脆脆,底層係新鮮蜜瓜汁!食左幾粒蜜瓜再飲下D蜜瓜汁~真係又解渴感覺又幸福~絕對係一個好好味既甜品~自家製足料楊枝甘露估唔到呢度會有楊枝甘露賣,初初以為都係普通芒果汁既感覺~點知佢完全係可以嫓美糖水鋪既楊枝甘露!食落好杰身,芒果又新鮮又甜~粒粒西米好脆口,口感非常好!12星座果汁個名好得意~有12款唔同既果汁~每款各有唔同功效~我就梗係叫自己既星座射手座,其實佢就係羽衣甘藍甘荀蘋果汁~見佢青BB但一D草青味都冇,甜甜的好FRESH~呢度既果汁唔加糖水完全係真材實
1公升果汁

新鮮水果杯

如菓愛脆果杯

自家製足料楊枝甘露

12星座果汁
個名好得意~有12款唔同既果汁~每款各有唔同功效~我就梗係叫自己既星座射手座,其實佢就係羽衣甘藍甘荀蘋果汁~見佢青BB但一D草青味都冇,甜甜的好FRESH~呢度既果汁唔加糖水完全係真材實料製作~仲要每日鮮製~真係好PERFECT~