九龍城呢間茶餐廳,見裏面幾乾淨👍咁梗係入去食下啦同同學仔家長順便吹下水😍焗豬扒飯 , 嘩個飯好大個㗎❤️好香芝士味仲有好大兩塊好厚切嘅豬扒😋😋啲飯係炒底㗎👍焗豬扒咬落去勁juicy又容易切💯好正呀💯雜扒意粉配咖哩汁😋呢個雜扒係有豬扒腸仔同埋煙肉嘅❤️咖哩汁撈落啲意粉度好惹味,意粉好爽又彈牙㗎喎🥰咖哩汁好入味呀💗豬扒薄切嘅但係脆卜卜,抵食呀💯💯咁當然套餐會有餐湯啦😁個餐湯都好甜好好味呀😋因為我係揀咗中湯滋潤啲呀嘛💯仲係冇味精喎❤️我哋仲叫咗個奶醬多同蛋治個奶醬多脆卜卜啲奶醬一路食一路漏曬出嚟好正呀😋😋蛋治軟淋淋喎唔錯👍仲有飲品係檸檬蜜同埋咖啡紅豆冰❤️檸檬蜜清甜好爽💯最正就係佢呢個咖啡紅豆冰又有咖啡飲又有紅豆食好好飲好正喎👍👍仲好抵呀六十幾蚊一個套餐 下次再同啲家長一齊嚟呢度先😉嚐館九龍城福佬村道20-22號學林軒地下A號舖

嚐館
九龍城福佬村道20-22號學林軒地下A號舖