2015-11-29 772 瀏覽
今日係同老公既紀念日,於是去左中環行街,行到肚餓,就去左米芝蓮推介既食burger!行到入去,就有個外國女待應生好熱情咁同招呼我地,跟住就放低左個餐牌,仲介紹有咩野食,招呼好好。同老公睇完餐牌黎,我地就決定叫一個The Burger, Duck Fat Fries同Red eye reduction 。等左一陣,野食就送到啦。首先係The burger, 岩岩好medium rare,非常juicy,好奇怪既係個burger bun比其他地方細,所以食得有小小麻煩,但超級好食。而另外果個Red eye reduction,同The burger 差唔多,只係多左隻煎蛋,由於太麻煩,怕食得好無儀態,所以就俾左老公食,老公話岩岩好medium rare, 非常juicy,老公食到津津有味。不過個Duck Fat Fries炸得唔夠crispy,有啲軟淋淋既感覺,所以有點失望。總括黎講,食物都算中等,環境有外國feel,坐得好舒服,唔會太迫,唔怪得米芝蓮都推介佢地啦,perfect!!!
The burger

Red eye reeducation & Duck fat fries

2015-11-28
紀念日