2012-12-12 516 瀏覽
中午黎到The Loop, 竟然等一部Lift就上到去。Set lunch有好多選擇, 我揀咗一款我連名都唔識讀既意粉: Salsiccia (Italian sausage in red wine sauce), 其實menu上大部份名我都唔識讀, 好彩每一款下面都有詳細解說先上set lunch的湯(另外可選沙律), 係carrot soup, 顏色鮮艷, 濃度剛好, 好明顯用好多甘筍打碎煮出黎, 而且餅乾條又香又脆! 飲完湯, 極速上咗意粉。 聞到有少少紅酒味, 先試咗一啖意粉, 好得呀~軟硬適中,個汁令人好開胃(好彩食落又唔係又重酒味),香腸味道濃郁! 成碟好快被我食哂, 埋單每人只係$130, 仲要坐唔滿, 枱隔得又遠, 講是非都唔會咁易俾人聽到! 非常滿意的一餐!(唔記得試佢地D咖啡, 下次要再去!)

Salsiccia

(唔記得試佢地D咖啡, 下次要再去!)
2012-12-11
Salsiccia