2024-04-28 80 瀏覽
與師傅暢談的一夜🤣今晚同朋友一齊食半omakase,一半壽司刺身、一半串燒鍋物,價錢相宜都幾豐富🤩頂級A5和牛套餐 $588附上胡麻醬、酸汁及豉油,胡麻醬用嚟點海鮮,而豉油用嚟點壽司或刺身🥗是日沙律:三文魚魚籽刺身沙律🍣刺身拼盤:赤蝦、北海道帆立貝及赤身大大隻蝦啖啖肉🤩 北海道帆立貝超級鮮甜師傅喺我哋面前即整㗎!每款都好新鮮!🍣壽司拼盤;深海池魚、火炙吞拿魚拖面頰、大拖羅、火炙左口魚每款壽司魚脂豐富🤩味道各有所長當中最有吸引嘅係大拖羅同埋火炙吞拿魚面頰🍣OOMAKI 招牌自創手卷木盤上用紫菜包住北海道海膽、魚子、拖羅蓉嘅手卷,師傅話一啖放落口中😙 味道超級鮮甜!淡淡的幸福感🥰🍢串燒拼盤脆脆雞皮、彈牙雞腎及燒得勁香嘅豚腩🍤天婦羅拼盤炸蝦、秋葵同南瓜🎃🥟沖繩豚肉餃子 新鮮煎起超級熱🤣 外脆內軟喔!🍖鍋物 A5和牛 和牛超粉嫩!滾一滾就食得超軟腍🤩 每人有3大塊,食完好滿足啊🥰 鍋物放入🥬野菜盛盒,吸收哂啲醬汁味一齊食!🍚烏冬/白飯🍵甜品:抹茶蕨餅
與師傅暢談的一夜🤣

頂級A5和牛套餐 $588

附上胡麻醬、酸汁及豉油,胡麻醬用嚟點海鮮,而豉油用嚟點壽司刺身

🥗是日沙律:三文魚魚籽刺身沙律
🍣刺身拼盤:赤蝦、北海道帆立貝及赤身
大大隻蝦啖啖肉🤩 北海道帆立貝超級鮮甜
師傅喺我哋面前即整㗎!每款都好新鮮!

🍣壽司拼盤;深海池魚、火炙吞拿魚拖面頰、大拖羅、火炙左口魚

🍣OOMAKI 招牌自創手卷

🍢串燒拼盤
脆脆雞皮、彈牙雞腎及燒得勁香嘅豚腩

🍤天婦羅拼盤
炸蝦、秋葵同南瓜🎃

🥟沖繩豚肉餃子 新鮮煎起超級熱🤣 外脆內軟喔!

🍚烏冬/白飯
🍵甜品:抹茶蕨餅