#中環半日遊 👧🏻👦🏻難得過海,食完正餐當然要食埋甜品先夠完美😋嚟到呢間美式手工冬甩店,終於唔使食外賣,可以即買即食,佢哋一路食、一路左一句yummy yummy右一句yummy yummy,感覺氹到店主心情勁靚😂‘We’re nuts for donuts’ 成日有新口味,今日見到有earl grey donut,但因為驚家姐一一食唔晒要幫佢哋清…. 點知食完又要睇住佢哋所以試唔到🥲 #有遺憾先有下次 😂📍𝕄𝕚𝕝𝕜 𝕔𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 𝕪𝕖𝕒𝕤𝕥 𝕕𝕠𝕟𝕦𝕥 @$31口感鬆軟,空氣感重;雖然表面揸滿牛奶朱古力漿,但味道唔算甜🫶🏻 📍ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 𝕔𝕒𝕜𝕖 𝕕𝕠𝕟𝕦𝕥 @$25大小比classic donut細,但餅底口感實淨d、一一人仔細細啱啱好

📍ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 𝕔𝕒𝕜𝕖 𝕕𝕠𝕟𝕦𝕥 @$25
2023-05-07