2021-12-22 605 瀏覽
早幾日路過見到餐牌幾吸引,冇訂枱walk in冇位。今日試下上網book,有位喎。就係比呢個餐牌吸引到,lunch set可以有飯有拉麵。等左一陣,黎左碗好大嘅飯。朋友個餐未黎,諗住等埋一齊食,於是冇食住。點知幾分鐘後,店員黎收返碗飯,話黎錯左。但我已經對住碗飯,傾左幾分鐘計…. 好似有啲唔衞生。佢收左碗飯後一陣,黎左碗拉麵。柚子鹽味,可以話淡,亦可以話清,都可以接受。不過麵完全唔掛湯,雖然麵質彈牙,唔錯。唔係平時嘅拉麵,有少少嚡,似全麥意粉嘅口感。終於影到一張成個餐嘅相。但個飯嘅賣相實在唔討好。Premium Seafood Don係最貴嗰個,但望住呎個樣真係冇野好講。得嗰幾粒魚生,有三文魚,玉子,鰻魚同吞拿魚。咁少魚生,好寒酸。重賈係普通白飯,冇醋,好唔開胃。失望到爆。服務都幾差。隔離係出食物嘅位。店員撞跌左塊膠板,個角撞左落朋友個頭到,但佢只係o左一聲,sorry都冇句,都幾過份。

就係比呢個餐牌吸引到,lunch set可以有飯有拉麵。

等左一陣,黎左碗好大嘅飯。

佢收左碗飯後一陣,黎左碗拉麵。

終於影到一張成個餐嘅相。
但個飯嘅賣相實在唔討好。

咁少魚生,好寒酸。
重賈係普通白飯,冇醋,好唔開胃。

失望到爆。