同朋友冬天一齊行PMQ❄️門口見到幾對情侶起呢度排隊☁️為嘅原來係一杯熱coco🍫我都把持唔住都要飲番杯打返,原來佢哋招牌菜係特色窩夫,咁就梗係要試吓啦🧇🧀窩夫好甜好脆,食落去係一種幸福感。個店員仲要特登切到細細件方便大家一齊食。(She knows the drill☺️👍🏻)另外,仲叫咗一杯熱Mocha.感受暖流從杯邊到報雙手嘅浪漫💕 飲落去十分之柔和順口,完全唔會有啱啱沖出嚟嘅澀味#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #topcitybites #hkfoodblog #hkig #hkblogger #美食