2014-08-07 4673 瀏覽
師妹生日,我找了這MO bar 和她tea 興生!因為見佢有tea sets with dessert bar, 食評正面,又係高尚中環大酒店...師妹也應該好like的!可惜,唔知點解今日無那dessert bar??不過個價錢也是按比例減少了點的!食物唔使講咁多,貴為high tea 難book位的歺廳...那三層架上的點心很是細緻出眾,尤其咸點!scone好鬆化,細細件,不會令你一食飽曬食唔落其他!茶要了jasmine & 烏龍,jasmine 帶點苦澀,唔掂!烏龍就好香!環境坐無虛席,裏頭有七成係d中環友鬼佬係度飲咖啡吹水,無乜濶太,無乜自由行,其他就係好似我e d 為食八婆一堆堆!雖然滿坐,地方又不太濶落,但又不覚得好嘈或太靜,傾計好抒服!仕應們態度真的要大讚,雖然是貴氣酒店,我們又穿著得不是太光鮮,但仕應們服務態度真的一視同人的親切,又誠懇!我們早到了,未有位坐,女仕應提意問我們介唔介意坐近入口的位,但因為d椅無背靠的,我們捥拒了;之後去了廁所先,一出黎,佢已等著我們話我知有位,仲噏得出我個姓!e d 服務態度去邊到搵吖!frontline training supervi

仕應們態度真的要大讚,雖然是貴氣酒店,我們又穿著得不是太光鮮,但仕應們服務態度真的一視同人的親切,又誠懇!我們早到了,未有位坐,女仕應提意問我們介唔介意坐近入口的位,但因為d椅無背靠的,我們捥拒了;之後去了廁所先,一出黎,佢已等著我們話我知有位,仲噏得出我個姓!e d 服務態度去邊到搵吖!frontline training supervisor 應該係一位無得頂嘅manager !!
2014-08-07
生日