2014-07-18 3946 瀏覽
終於有時間寫返,我平時好少寫食評,通常都係投訴,但今次真係吾讚吾得!!雪糕好sticky ,滑過出面好多,店員話好健康,低卡路里我就吾太信,但口感真係一牛!既然都係食,梗係食最正依個就好有口感,淡淡都有啲餅碎吾錯吾錯,食得出有加啲特別嘢入面一樣係好滑!其餘我兩個同事都有食兩個,但我無share來食所以就吾介紹喇最重要係服務好好
終於有時間寫返,
我平時好少寫食評,通常都係投訴,
但今次真係吾讚吾得!!
瘋狂莓莓
雪糕好sticky ,滑過出面好多,
店員話好健康,低卡路里
我就吾太信,但口感真係一牛!
既然都係食,梗係食最正
吾知咩熊貓
依個就好有口感,淡淡都有啲餅碎
吾錯吾錯,食得出有加啲特別嘢入面
一樣係好滑!

其餘我兩個同事都有食兩個,
但我無share來食所以就吾介紹喇
最重要係服務好好
題外話/補充資料: 上星期我同三個同事食完dinner, 唸住去依間嘢食雪糕, 行到街角突然有水落黎, 我成頭成面濕哂!勁燥底! 跟住我哋拿拿林入去鋪頭, 行經收銀嘅時候, 居然個收銀男仔伸手俾咗幾張紙巾我, 問我需吾需要紙巾,即時已經覺得加分 跟住我哋企咗一輪,搵極都搵吾到位 好幾張有枱無凳:huffy:,正唸住走 收銀果個男仔走咗過來問我哋幾多位 跟住就吾知係邊度左搬右搬, 左砌右砌咁硑咗張四人枱俾我哋, 我問啲同事係咪識佢架? 出奇地咁落力!:o仲要勁好笑容! 因為佢戴住頂帽同圓眼鏡, 所以我哋就叫佢哈利波特:P 跟住我哋每人嗌咗一個雪糕, 但有三個都要轉味道,勁煩躁:( 好釆阿波特仔勁禮物,俾我哋試味先 仲介紹咗幾個吾錯嘅配搭俾我哋! 我睇得出應該阿波特仔係做咗好耐, 收銀炒雪糕一腳踢勁快手, 其余嘅Staff 好慢,呆呆地咁 =.= 跟住當我哋傾得興高釆烈之際, 對面個豬同事,推跌枱面杯水 到我成条裙都係!!:huffy: 全枱都未回神時, 從後已經有隻手遞咗疊紙巾過來!! 一望原來又係阿波特仔!!全枱呆咗 我淨係識係咁講吾該!! 吾知佢點做到,但真係快到有啲離奇!:o 已經第二次係佢手上接紙巾!! 吾通佢對我??:P 真係非常欣賞阿波特仔嘅服務態度! 學劉華話齋,今時今日咁先得架嘛!
瘋狂莓莓
吾知咩熊貓