2023-05-22 265 瀏覽
三文治係一樣好有趣嘅食物,因為甜食又得、鹹食又得,好似咩配料都可以放係兩片麵包之間然後成為一個個神奇嘅味道,唔知大家又鐘唔鐘意食三文治?呢間三文治真係每次都有驚喜,叫左遊日懶人鐵板三文治、咕嚕咕嚕脆雞三文治、脆脆芝士蝦球、脆炸魷魚圈、西瓜檸檬特飲🤤首先講吓兩款三文治先,勁厚,亦都好足料遊日懶人鐵板三文治入面有吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、熔岩芝士、脆生菜、他他醬、香蒜檸檬蛋黃醬,一啖咬曬有唔同嘅質感同味道,彷彿有日本料理嘅感覺咕嚕咕嚕脆雞三文治就有咕嚕脆雞、燒菠蘿、烤蕃茄、熔岩芝士、脆生菜、他他醬、特製奇妙醬,👦🏻比較鐘意呢個三文治,酸甜嘅脆雞配上生菜、菠蘿、蕃茄,真係好夾,真係可以自己一個人食晒;小食方面都好有特色,黎一場與別不同嘅三文治約會啦🥰評分:8 / 10

首先講吓兩款三文治先,勁厚,亦都好足料

評分:8 / 10
  • 咕嚕咕嚕脆雞三文治