2015-11-21 496 瀏覽
晚餐時段人流不絕,幸好早一步到餐廳,先可以不用等位入坐。餐廳的裝潢充滿優閒寫意的味道,近窗口是開揚位,望出街境應該都幾有Feel~在卡位上方,店方充份利用鏡子,畫了很多具心思的食物圖案,好得意呀~Menu 一次過寫曬店內的食品,最不容錯過一定是waffle!飲品Drink 選擇多元化,點了杯Jumping Jack$38,全因見到配料會有玉桂粉~一杯滿鋪杏仁片、香濃細滑的香蕉味smoothies豆奶,濃郁滿載好fresh!據我所知 All Day Breakfast 份量不細,所以我們兩個女生打算只點一個再跟Dinner Set 吧~LumberJack'S Breakfast With Scramble Eggs$105 店長推介A3 All day breakfast, 超大份!一定要同friend share!可揀蛋的煮法,scambled eggs,最安全又最美味~ 2條香​肉腸,Bacon,脆卜卜薯粒,Toast &waffle,真係好豐富Main DinnerSet 沙律/湯+Main Dish+Dessert $208另加$10可由湯轉雞翼。有三款醬料,我們揀左Garli
晚餐時段人流不絕,幸好早一步到餐廳,先可以不用等位入坐。

可揀蛋的煮法,scambled eggs,最安全又最美味~

另加$10可由湯轉雞翼。

有三款醬料,我們揀左Garlic sauce ,
一碟三隻,惹味又入味,沙律菜在旁中和剛才薯粒和煎物的油膩。
微煎比目魚,魚肉好嫩滑,
主廚添加了沙律菜、入味的西蘭花和蘿蔔和南瓜蓉中和魚油;
建議可加檸檬,酸酸地仲醒胃。
跟Set的半份Waffle,自選雪糕口味,又有新鮮生果,
飯後嘆番杯flat white $16.5 , 真係好滿足,
奶味香濃,S​mooth 度十足,​完美地覆蓋Coffee苦味!
餐廳的侍應生超級有禮貌和主動,見我們對英文餐牌的食物有疑問,
會積極向我們推介和介紹,食得好開心和滿足!Encore!!
  • Jumping Jack
  • LumberJack'S Breakfast