位於中環地段, 主打以親民價嘆高質Flat Iron平鐵牛扒🥩!11oz份量絕對夠食!建議大家去之前book位, 夜晚經常滿座~🥩Flat Iron Steak招牌必叫👍🏻 選用澳洲黑毛安格斯牛肉, 平鐵牛扒係牛三角肩對上嘅肉位, 我哋叫咗medium-rare, 帶炭烤香味, 牛肉色澤紅潤, 油花分布平均, 肉質柔軟且肉味濃, 有啲位置會有少少筋位, 蘸上蒜蓉及香草牛油🧈, 能增添風味~ 另配上薯條🍟同沙律🥗, 好滿足!🐟Pacific Sea Bass 地中海鱸魚以海苔及魚子牛油汁調味, 提升鮮味, 魚肉嫩滑, 而且啖啖肉, 旁邊配有薯蓉、西蘭花苗🥦, 個人推介另叫一碟燒西蘭花苗做配菜, 微辣帶芝士味, 清甜爽脆, 燒得好香口~🦀Jumbo Crab Cake名副其實真係 jumbo size🤩!外層煎至金黃酥脆, 夠厚身, 啖啖蟹肉, 微辣好惹味!蘸上牛油果醬, 更加可口!🍮Chocolate Lava Cake朱古力心太軟流心度高, 質感濕潤鬆軟, 朱古力味好香濃🍫

🥩Flat Iron Steak
招牌必叫👍🏻

🐟Pacific Sea Bass

🦀Jumbo Crab Cake

🍮Chocolate Lava Cake
朱古力心太軟流心度高, 質感濕潤鬆軟, 朱古力味好香濃🍫
2024-05-09