終於終於食到𝙛𝙞𝙣𝙚𝙥𝙧𝙞𝙣𝙩嘅𝙨𝙤𝙪𝙧𝙙𝙤𝙪𝙜𝙝🦦我叫咗𝙍𝙞𝙘𝙤𝙩𝙩𝙖 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚嘅𝙨𝙤𝙪𝙧𝙙𝙤𝙪𝙜𝙝 有大量嘅𝙍𝙞𝙘𝙤𝙩𝙩𝙖 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚, 𝙗𝙡𝙪𝙚𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮仲有蜂蜜以中和返酸味(๑>◡<๑) 全部都係我鍾意嘅野 所以我覺得好好食٩(๑˃̵ᴗ˂̵๑)۶ 𝙍𝙞𝙘𝙤𝙩𝙩𝙖 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚係一種脂肪含量低 熱量低但口感綿密嘅一種𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 ʕ•ﻌ•ʔ 而𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩 𝘽𝙚𝙚𝙛嘅製作方法就大不同了 2塊𝙨𝙤𝙪𝙧𝙙𝙤𝙪𝙜𝙝分別用牛油煎香 中間夾上大量牛肉 仲加入芝士令成件事更加邪惡(๑•́ ₃ •̀๑) 但加咗蘑菇去𝙗𝙖𝙡𝙖𝙣𝙘𝙚返🦦𝙍𝙞𝙘𝙤𝙩𝙩𝙖 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚🦦𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩 𝘽𝙚𝙚𝙛🦦𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚🦦𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 📍 𝙁𝙞𝙣𝙚𝙥𝙧𝙞𝙣𝙩 中環蘇豪卑利街38號地舖
終於終於食到𝙛𝙞𝙣𝙚𝙥𝙧𝙞𝙣𝙩嘅𝙨𝙤𝙪𝙧𝙙𝙤𝙪𝙜𝙝🦦

🦦𝙍𝙞𝙘𝙤𝙩𝙩𝙖 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚