2024-05-10 30 瀏覽
星期六係中環一個人食完十分美味的刺身壽司飯, 距離睇跳舞表演仲有一小時, 便搵下附近有冇咖啡店, 睇地圖見到有Coco Espresso, 原來係中環呢到開左分店, 我都唔知道, 即刻過去探店, 裝潢依然係型格格調~呢間咖啡店已經開左好多年了, 有幾間分店, 不過我係上環返工的時候已認識它, 對佢情有獨種, 有美麗開心的回憶~呢間咖啡店的咖啡價錢合理, 味道都是我喜愛的, 今次就試左佢地既cold brew coffee, 有三種味道可以揀選, 不過我唔知道揀邊隻好, 所以咖啡師話幫我揀, 我信任佢, 留俾佢揀啦, 哈哈~Cold brew coffee味道濃厚、層次豐富, 可以喝到咖啡豆的原始風味, 正~希望以後會有機會再同你飲一次~

希望以後會有機會再同你飲一次~
2024-05-04