2013-05-07 487 瀏覽
是日係IFC睇完鐵甲奇俠3, 時間不到6點就去到Soho再上的Brunch Club試試. 一入到去, 店內環境溫暖,有家的感覺(好有ikea showroom feel). 女服務員謙親切有禮, 安排我們一行四人坐在近門口位置. 地方闊落, 感覺良好. 我點了, Pork Sausage Egg Benedict , 而其他的就點了 Mixed Grill. 不用15 mins, 食物就到.可以係第一次食egg benedict, 感覺好似食"天空之城三明治", 即係塊包上面有隻流黃蛋(個人覺得), 由於本人超喜歡流心蛋黃, 所以覺得好好食而Mixed Grill內有雙蛋, Bacon, Ham, 薯餅, 茄汁豆, 麵包(麵包有數款選擇)雖然全部都係好普通的食物, 但重點係加上現場環境氣氛, 食物味道當然會加分.最後, 我地重叫左個Waffle share新鲜出爐, 好味(如果加舊ice-cream 上去就perfect)食完野, 我地重hea左陣先走(當日唔係好多人)

不用15 mins, 食物就到.

最後, 我地重叫左個Waffle share

食完野, 我地重hea左陣先走(當日唔係好多人)

題外話/補充資料: 1. 店內有free wifi 2. 飲品價錢便宜 - Ice Cappuccino都係 HKD28.00 3. 門口條斜路直係好斜, 如果落雨天要小心D
2013-05-04
  • Egg Benedict