2018-08-15 5115 瀏覽
位於蘭桂坊號意大利餐廳扒房,環境舒適,坐位之間都幾闊落,傾計都唔會好嘈。Seafood buffet 同dessert table 嘅選擇唔算好多,雖然佢係appetiser,(main course 當然要另外點啦),但係每樣食物都好高水準,而且食足3個鐘,食物會不斷refill。結果我哋都無點main course,淨係食buffet 已經好滿足🤤!呢個buffet全部都係冷盤類,平時食buffet我對於熱食都唔係太大興趣,所以呢個全冷盤我都覺得ok。食物選擇方面,海鮮類有生蠔、龍蝦仔、阿拉斯加蟹腳、蜆、青口。Cold cut 有 Parma ham、salami、煙三文魚,另外仲幾款沙律,生果,甜品。星期日每位$288,原來星期六嚟食係超抵㗎,只係$148🤑!不過buffet就唔包餐飲嘅,我哋飲水咋🙂。亦都可以另外叫free flow 紅白餐酒,每位加$138