一間好精緻既café,佢裡面有好多玫瑰花樣式既野,打卡十分適用,同朋友敍舊chill下都好正Everything Eggs Benny HKD 138佢真係靚到爆炸,一碟有兩件多士。每件多士上面有一塊大火腿、一朵超靚既牛油果花、佈上左芝士醬既半熟蛋一切開啲蛋黃液湧曬出黎,靚到爆、仲有啲菠菜。第一眼睇真係唔捨得食。牛油果成熟度恰到超好處,溶溶地既口感但又仲有個形晌度,真係唔知點做到😆😆隔離仲有紅色蛋黃醬,配合多士一齊食簡直冇得彈。⭐評分:5/5 Lavender Latte HKD 45佢本身係微糖,唔會太甜,好適合怕肥人士飲,佢個拉花做得好靚,打卡一流,續啖飲住傾計都好正。⭐評分:4.5/5Handcrafted Gelato Rose HKD 50我揀既係白桃味,首先係白玫瑰真係靚到爆,仙氣十足,另外係味道好freeh,冇咩奶,啱曬驚肥又想食雪糕既朋友仔❤️只不過我個人比較中意重奶味既雪糕,睇黎我都係去買返雀巢好啲🤣🤣🤣⭐評分:4/5

Everything Eggs Benny HKD 138

⭐評分:5/5