2024-01-24 82 瀏覽
多謝政府既夜繽紛$100優惠,終於試到亞太區50大薄餅大賽全港第二名,果然名不虛傳Pizza今次試了Testarossa,有意式豬肉腸,開心果,意大利陳醋,薄餅餅抽獎底好軟熟,呢個Pizza同平時我哋食開嘅做法有少少唔同,因為我哋坐得比較近pizza爐,見到佢首先將餅底放入焗爐,焗完之後先放配料,所以配料食落去係凍的,有冰火效果🤣🤣🤣小食就揀左水牛雞翼,呢個雞翼又同平時食開又有啲唔同,平時水牛雞翼係有好多辣醬,今次的是比較乾身,醬料用左藍芝士,好香濃意大利餐廳,當然要試吓意粉,紅蝦天使麵,值得推薦,蝦味濃郁,天使麵非常彈牙,擺盤都好精美,下一次都一定會再叫😋甜品,當然選了Tiramisu,都係必食👍👍2杯cocktails 無論外表和味道都好正呢間餐廳絕對會再來👍

甜品,當然選了Tiramisu,都係必食👍👍

2杯cocktails 無論外表和味道都好正

呢間餐廳絕對會再來👍