2021-07-13 449 瀏覽
此店不經不覺好像已開了有8年了,以前 Peel Street。現在搬了落少少,食物水準不變啊。如果你追求平食平飲就唔啱喇。但如果你追求環境,慢慢食及飲下野,佢就好適合三五知己小聚了。食物質素一直不錯,大廚會常常更改菜式保持新鮮感。今晚便試左幾款新菜式, 但真係唔記得個菜名🤣。首先呢一款係開胃前菜。酸酸的魚好開胃。配菜有好特別嘅阿支竹。,呢款係新菜式,薯蓉好煙韌,好味。另外,仲有素椰菜花。個汁好味,但椰菜花不太入味,我地都有同廚師反映。另外,仲有一個雜豆煮鱿魚,就咁食唔覺好特別,只覺魷魚煮得好好。但入面有一樣配菜帶小小酸味,加埋一齊食就成個味覺唔同哂。我地強烈要求要加多d呢個配菜🤣。最後,要介紹一下員工Vincent。佢識調教好多酒精及非酒精飲品,又會介紹不同嘅紅白酒。所以,鍾意試新野嘅人好啱。

2021-07-12