❤️骨膠原滿滿的雞白湯拉麵😍中環一到食lunch 時間,邊度都好多人,禁岩行過呢度,竟然唔使排隊!!就入呢間啦!😍叫咗佢兩款人氣拉麵1. 雞白湯拉麵(9/10)一嚟到嘅時候,俾佢個炸牛蒡吸引咗眼球👀以為係啲gimmick 野啦,點知又唔係啵,炸牛蒡脆脆的,好香口,有牛蒡嘅嗰種清香,而且又唔會炸到好油膩,就算係有啲部份浸左起湯度變淋咗,但係都係好好食!飲一啖湯,feel到滿滿嘅骨膠原😍,清得黎又夠味,佢有2塊雞肉,好小雞肉可以做到彈牙嘅口感,一啲都唔柴,而且feel到煮呢個雞肉好用心,相比之下,佢搞到個豚肉冇咩特別😂2. 黑蒜油拉麵🍜,唔係我食嘅,但試左小小,黑蒜油味好香!可一試!但我個雞白湯太正喇!所以下次我都係會stick to 雞白湯拉麵😍
❤️骨膠原滿滿的雞白湯拉麵😍
叫咗佢兩款人氣拉麵