2016-01-22 1430 瀏覽
人哋話要中環呢間蘭芳園要好食過其他分店。anyway話系蔡瀾推薦。OK就去試試啦。早餐系比較多人噶,N多遊客慕名而來。中環個自動扶梯搭一陣就見到,好容易見到咯。今日來到都系搭臺,對面都系一人系度食緊豬扒包,but賣相唔系好得,我無點。So, 我都系點咗個絲襪奶茶,絲襪奶茶滑就幾滑了,冰嘅好飲過熱嘅,熱噶有D苦咯。不過都唔系講得甘好味姐。西多士炸鍋,更加香,好鬆軟,口感好,我自己覺得唔會好膩。I like it.啦啦啦,Last我都系點咗個招牌雞扒撈丁。So, 就系出前一丁加雞扒,今日噶雞扒有D煎有D隆咯,而D面都有D霖了。不過分量都好夠噶。我一個人系可以食曬我點噶,好犀利~~都系會有下次再來噶。
都系會有下次再來噶。

2016-01-20
$55 (早餐)