2024-04-30 3 瀏覽
📌星橋居酒屋📍中環嘉咸街35-39號嘉豪大廈地舖💕今晚又係同老公🩵💙的Date night🌙 接完老公放工之後 我哋就漫步🩷嚟到呢間近蘇豪區嘅日式居酒屋🍢 好想放工可以同親愛的老公一齊飲下酒食🍸 食下嘢🍡同傾計 🌙呢一間居酒屋地點方便 感覺好舒服 好大嘅窗戶🪟 空氣流通 裝修都好新穎乾淨 感覺好放鬆☁️ 壁畫有好多貓貓 好日本風情 啱曬打卡😋 嘢食方面都有好多選擇 同埋好高質素 非常之有驚喜 🍽🩷梅子蕃茄 酸酸甜甜 非常開胃🩷免治雞肉棒 係我老公最鍾意食嘅小食 雞肉新鮮好味 多汁配上日本蛋黃 非常惹味 🩷汁燒蔥牛肉卷 非常健康 牛肉同埋蔥好 好夾 好好食 好多汁🍡🩷九條蔥豚肉卷燒到好香 豬肉好多汁 好新鮮 啱曬做下酒菜🍢最尾加埋個 🍘燒飯團就夠曬飽喇 🌹喺居酒屋感覺好輕鬆可以一路飲酒🍸 食小食 🍢一路同老公💙輕鬆一下 傾下計真係 賞心樂事🌃 我哋度過咗個愉快嘅晚上🌙 呢度坐得好舒服好想下次再嚟🍽
📌星橋居酒屋
📍中環嘉咸街35-39號嘉豪大廈地舖