2020-10-28 2147 瀏覽
Staycation 包左一餐早餐, 可以選擇中餐set dor 或者buffet.以我比較大食黎計加上朋友係素食主意者, 一定係揀buffet.Buffet  人數唔多, 可能係平日既關係, 食物種類包括有中式點心、雞粥炒麵、生果沙律、雲吞麵檔、麵包窩夫、芝士冷盤。中式點心比較差,燒賣蝦餃都da mer , 平時去包X先生仲好食。滿心歡喜見到咁多牛角包, 揀左個杏片牛角包。不過如果可以heat 番會好D... 凍左硬左就無咁好食。食左好火龍果, 但無咩好講啦...都係新鮮同甜囉。雞粥炒麵反而煮得幾好, 可能尋晚食得太飽。雲吞麵既雲吞肉蝦平均,一口一粒比相象中好食。煙三文魚都OK 無霉得得最欣賞就係個外國人唔記得帶口罩個侍應都有邀請佢帶番口罩。 而家食buffet最緊要就係衛生整體黎講不過不失,無咩特吃

食左好火龍果, 但無咩好講啦...都係新鮮同甜囉。
雞粥炒麵反而煮得幾好, 可能尋晚食得太飽。

雲吞麵既雲吞肉蝦平均,一口一粒比相象中好食。

煙三文魚都OK 無霉得得

整體黎講不過不失,無咩特吃
早餐