公司團年飯揀左呢間快船廊。首先講講環境,地方唔太大。L字型既空間。食物方面熱食既款式唔係太多,海鮮方面都多款式,有三款生蠔、青口、龍蝦、蟹腳、麵包蟹、鮑魚、蝦。雖然唔太大隻,但意想不到既鮮甜。之後就係刺身都有好多款,最推介係北寄具同厚切三文魚🍣甜品我覺得係呢度既主打,因為真係有好多款。咖啡味雪糕大力推介不過今次推動我泥打呢篇食評係因為呢度既員工服務話說呢度refill速度唔算快、同埋覺得refill得幾轉就好似完左。我就走左去問個廚師哥哥:請問仲會唔會refill鮑魚同埋北寄貝啊? 個廚師哥哥好似猶豫都無就答我,我宜家落去幫你攞,你等我5分鐘左右。其實我只係想問一問,但係佢積極既態度令到我好感動。本身佢已經忙緊海鮮同埋雪糕果邊,就因為我一句說話就走左落去補。搞到我唔好意思令到幾個企左係度等廚師攞雪糕既人係度等仲要令我驚喜既係,鮑魚突然間送到我座位上面真係好犀利。真係要講聲多謝你呀廚師哥哥今次團年飯真係食得好開心好滿足,食服務都可以食得飽
公司團年飯揀左呢間快船廊。
首先講講環境,地方唔太大。L字型既空間。

之後就係刺身都有好多款,最推介係北寄具同厚切三文魚🍣
甜品我覺得係呢度既主打,因為真係有好多款。
咖啡味雪糕大力推介

不過今次推動我泥打呢篇食評係因為呢度既員工服務

仲要令我驚喜既係,鮑魚突然間送到我座位上面
真係好犀利。真係要講聲多謝你呀廚師哥哥

今次團年飯真係食得好開心好滿足,食服務都可以食得飽
2020-01-21
團年飯