2014-03-29 3928 瀏覽
病人終於出街街拉~好耐之前食過一次勝香園 果次排左好耐隊 又要同人逼得好緊要 所以琴琴青食完就走左。今次好好彩無乜人排隊 加上今日25度天氣幾好 太陽不太猛 就算系街邊食都ok既。我地好快就有位坐低喇 menu依舊 我實在太餓所以好貪心甘叫左好多送男朋友食茄牛麵 我食茄餐蛋腸麵。先講蕃茄湯底 有煮得半爛既蕃茄肉 而且分量幾多 酸酸甜甜真系好好味 湯底同麵好夾味 夾起一串串麵既時候夾雜好多蕃茄蓉。牛肉吾算得上好新鮮 不過都ok滑、而餐肉竟然有2大塊 有少少surprise、蛋系荷包蛋 一下吉蛋黃出泥就漏蛋汁、雞肉腸亦ok。奶茶滑到不得了 應該拉左好多次 奶同茶既比例岩岩好 加左冰都吾會影響味道 真系飲一啖就停吾到!檸蜜脆脆又系必食之一 即叫即烘架!脆得泥又會好鬆化 檸蜜好香但又吾會太甜 好好味!
病人終於出街街拉~

• 檸蜜脆脆
  • 茄牛麵