2010-06-14 3 瀏覽
放工去試佢去到1點幾..有幾PAIR人排緊隊, 座上全部係客都唔係排好耐, 就到我喇叫左碎牛炒蛋茄面 - 好鍾意佢用TOMATO整湯底..鍾意TOMATO既人記住要叫呀, - 其實炒蛋有D唔似炒蛋, 但可能佢要同碎牛痴埋一齊, 就做成好似剪蛋咁... - 但D牛真係有牛味, 唔似係一般茶餐廳既牛,都唔知自己食緊乜.. - 面既份量夠, 我大食都覺得算OK檸蜜脆脆 - 脆, 真係有HONEY架..食得出, D SAUCE唔會就住俾少少你..路過既, 真係可以買番個當下午茶 咸檸七 - 第1次飲, 支裝汽水真少見架喇, 一支都夠倒3杯...真係飲飽食醉--哈哈 佢DUK碎左先上, 我係覺得好LEMON可以多兩塊, 或者厚身D就更好, 大熱天時, 飲一飲, 即係涼晒!仲想講...D阿姐真係好記性..又講得笑, 咁熱天氣, 咁多人客, 雖然望落去, 佢地會行慢D, 但已經做得好好, 好明白佢地有幾辛苦, 而且唔似有D室內涼緊冷氣既WAITER寸寸槓咁..食野除左食味道, 都要食埋SERVE你既人既付出
放工去試佢
去到1點幾..有幾PAIR人排緊隊, 座上全部係客
都唔係排好耐, 就到我喇

叫左
碎牛炒蛋茄面
- 面既份量夠, 我大食都覺得算OK

檸蜜脆脆

咸檸七

食野除左食味道, 都要食埋SERVE你既人既付出
2010-06-12
  • 檸蜜脆脆