2017-04-13 162 瀏覽
第一次去係因為同朋友去左西營盤搵野食,之後諗住附近搵cake食。我叫左fresh lime, 朋友叫sesame matcha, 食左第一啖已經好surprised,好好食又唔太甜,直頭好鍾意個fresh lime!所以我決定帶媽媽去食一次!!第二次去我叫左creme brûlée, 媽媽試fresh lime。我好鍾意個creme brûlée, 媽媽都好滿意個fresh lime! 所以我地最後決定買幾個返屋企開心share 😋 每個都好好食!雖然我住元朗,去上環路途好遙遠,但係我拎到返屋企啲蛋糕都冇溶或者爛。因為佢地好細心咁獨立包裝每個蛋糕,不過就有少少唔環保☹️佢地仲有得訂做蛋糕,係6吋大,有得delivery, 前一日去個website訂就已經可以,唔使太早訂☺️遲啲哥哥生日都諗住訂一個試下😋😋
遲啲哥哥生日都諗住訂一個試下😋😋
Fresh  lime