餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

上網見到唔同人讚佢哋個黑松露炒蛋bagel好出色,話啲蛋多到爆出嚟咁🤣 作為bagel加蛋嘅fans就決定新一年嚟一試究竟!!餐廳位置喺少少半山,所以要喺上環行條馬樓梯先到,佢有一部分室外位置,不過得一張枱,睇嚟貫徹餐廳名字,保留適當嘅Space比客人~室內枱唔多,所以假日去都要等一陣入到去一望到餐牌,就已經決定要嗌黑松露炒蛋bagel,佢哋都仲有其他cafe食物,好似toast, all day breakfast 同pasta,同有少量蛋糕喺甜品櫃。最後我哋決定嗌多一個蟹肉Guacamole bagel,中和返黑松露嘅重口味兩個bagel嚟到都有少少驚訝,份量真係好大!! 炒蛋完全cover哂成個bagel,佢嘅bagel都唔係細隻嗰啲 食落好滑好香黑松露味,bagel包體都好好,有咬口又唔乾 另一個蟹肉都好好味,滿滿嘅蟹肉好清新,揀得好現場仲有見到人食牛油果🥑 bagel都好靚,下次再戰!

室內枱唔多,所以假日去都要等一陣

食落好滑好香黑松露味,bagel包體都好好,有咬口又唔乾

另一個蟹肉都好好味,滿滿嘅蟹肉好清新,揀得好
現場仲有見到人食牛油果🥑 bagel都好靚,下次再戰!