2023-05-26 494 瀏覽
香港好食嘅芝士蛋糕🍰,講就有好多,實際上就唔係好多。平時返工絕對冇乜時間經過呢度見今日係放假,所以專登去呢間Sbakery by Mama Soo食。上次食過呢個芝士蛋糕覺得值得返到,今日去再食過,今次嗌咗個passion fruit and mango cheese cake 🍰 。上次就食咗原味 original 同埋香蕉味 banoffee !熱情果芒果芝士蛋糕,鬆脆口感的餅底絕對好食,香滑芝士又唔係太流。如果啲熱情果芒果醬可以再多啲就好喇,跟返杯咖啡絕對冇得彈!原味 original - 原味芝士蛋糕帶點酸味下層系加左lotus餅打成焦糖餅乾味的芝士餡 也不會太甜餅底質感比較順滑綿密Banoffee = "Banana + Toffee" x 芝士蛋糕 Yummy晚餐後絕配嘅甜品
香港好食嘅芝士蛋糕🍰,講就有好多,實際上就唔係好多。

晚餐後絕配嘅甜品
2023-05-26
5 分鐘 (外賣自取)
生日
  • 所有芝士蛋糕