Poking

2023-10-02 12 瀏覽
今日去拎Iphone15 pro大喜日子!因為預約時間下午所以決定中午去左同朋友去食健康野 而我朋友未食過poke bowl 係上環搵左呢間比佢try try餐廳裡面裝飾是小清新 偏日系我地一人叫左一碗bowl 佢未食過就先叫左signature既Creamy baby裡面有三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲、脆炸蒜粒、壽司飯及沙律,再配上芥末沙律醬,佢叫多一杯美式咖啡Creamy baby $118一上台超豐富 三文魚切成正方體一粒粒 仲有好多蔬果配搭 口感好豐富之餘 亦有營養 再加上沙律醬好開胃 朋友不經不覺食完整碗!自選bowl(Me)香煎雞排、中華沙律、雞蛋絲、粟米、蟹柳、木魚絲及壽司飯沙律 配蜜糖黃芥末醬香煎雞排超出色、很香口嫩口!我朋友吃了也認同!沙律我覺得一定要有配粟米粒 會有甜甜味道 喜歡🥰🥰🥰以下我哋清盤證據😂😂另外我地兩杯咖啡一杯是美式咖啡一杯是椰青冰萃咖啡 之前有喝過這類配搭 但不是每間都沖得好喝 這杯是我認證過好喝的!椰青和咖啡配搭好喝
今日去拎Iphone15 pro大喜日子!
因為預約時間下午
所以決定中午去左同朋友去食健康野
而我朋友未食過poke bowl
係上環搵左呢間比佢try try

餐廳裡面裝飾是小清新 偏日系

我地一人叫左一碗bowl
佢未食過就先叫左signature既Creamy baby

Creamy baby $118

自選bowl(Me)
香煎雞排、中華沙律、雞蛋絲、粟米、蟹柳
、木魚絲及壽司飯沙律 配蜜糖黃芥末醬

以下我哋清盤證據😂😂

另外我地兩杯咖啡