Poking

2023-06-30 18 瀏覽
😌裝修簡潔舒適, 木系餐桌椅連 加門口既綠色植物,令人很有放鬆既感覺。 🌟食物嘅擺盤好吸引,🌟而且顏色好鮮艷,🌈選擇好多除咗signature嘅預訂配搭之外,客人也可自行組合自己的碗,很有彈性。 💪🏻2:30至5:30下午茶時間,最近仲推出九折優惠好抵! 我同朋友最近都食得太多太油, 呢一間咁健康既餐廳真係好岩我地, 食完無曬guilty 感。 😂Salmon The Classic 🐟三文魚好大粒, 好新鮮,一口咬落下好有滿足感! 三文魚份量都算夠,配合其他食材:牛油果和青瓜 覺得多層次得來又好healthy! 調味方面有青蔥,檸檬,芝麻碎及自製醬油, 天然又健康的味覺享受。Creamy Baby🐟三文魚同樣足料又新鮮, 呢個叫左壽司飯加沙律, 所以配菜更加豐富:生油果,雞蛋絲,豆腐,青瓜,蟹籽, 下次我都會prefer叫呢個! 木魚絲,脆炸蒜粒,芥末沙律醬, 味道配合得剛剛好, 簡單不悶, 好味!😋概括來說, 呢度既食物好健康, 環境都放鬆, 是洗滌身心的一個體驗。😌

Salmon The Classic 🐟

Creamy Baby