2023-08-05 27 瀏覽
之前嚟過呢度食lunch印象幾好,就搵埋同事一齊放工嚟試下晚餐~晚餐都好高質,呢度環境又靚,坐得唔迫又乾淨企理,推介大家嚟!呢度個蝦多士($160)好特別,個形狀同平時唔同,呢個係三角形,隻蝦切開咗兩邊咁樣釀咗入個多士度,所以每啖都會有蝦肉。同埋鋪咗好多芝麻喺面,好香口 鍾意食蝦多士嘅你地就唔好錯過啦個多士係金黃色,火喉啱啱好!燒牛肋骨($480)好有驚喜!啲牛肉係超林同好有肉汁,咬落去啖啖肉個汁係甜甜地嘅,連埋泡菜一齊食個味道好得意我地見隔離枱都嗌咗,應該真係好受歡迎,建議大家都試下!食中餐點少得菜我地叫咗個蝦米粉絲雜菜煲($138),真係有好多唔同蔬菜,好正😝全部蔬菜都好新鮮,啲蝦米好大條同好香,食完啲煎炸野同啖啖肉,食返呢個煲好解膩工作辛苦要嗌返杯酒飲,試咗個普洱old fashioned,幾有創意🤣

鍾意食蝦多士嘅你地就唔好錯過啦

個多士係金黃色,火喉啱啱好!

燒牛肋骨($480)好有驚喜!
啲牛肉係超林同好有肉汁,咬落去啖啖肉
個汁係甜甜地嘅,連埋泡菜一齊食個味道好得意

我地見隔離枱都嗌咗,應該真係好受歡迎,建議大家都試下!

食中餐點少得菜