2013-03-23 167 瀏覽
小妹一向都中意食三文魚,所以任何日本餐廳都必叫三文魚➨❶三文魚西柚汁沙拉 推介程度❤❤❤❤❤(我見個名幾得意,所以就叫黎試下,佢黎到好似一朵花咁上菜,中間有少少黑松露,之後撈埋個西柚汁真系幾開胃,酸酸甜甜,原來系好Match三文魚!!正,d蔬菜系老闆間有機店入貨的,所以非常鮮甜)❷三文魚刺身 推介程度❤❤❤❤❤(呢個真系超正!個三文魚好新鮮,無怪味,好鮮魚既甜,真系一入口d魚脂慢慢熔,超正!!)❸火焰三文魚試卷 推介程度❤❤❤❤❤(個三文魚經過少少火燒之後d魚脂系熔與吾熔之間再放入口,真系超頂絕正,上面再配少少魚子,一入口少少脆卜卜感覺,好鮮味,一脆一軟,真系好好味)❹麵豉湯撈鳥冬 推介程度❤❤❤❤❤(佢個烏冬真系人手打做,因為真系非常彈口,同一d都吾"黏口"真系超絕,佢個秘訣系為左防止烏冬脹曬,所以佢系同湯分開上,所以就可以keep住烏冬彈性,再加埋店最出名糖心蛋,真系非常襯,佢個蛋一咬落去,d蛋黃咇曬出黎,至於湯底,系麵豉湯黎,但吾系非一般麵豉湯,系用魚煲既麵豉湯,所以特別鮮甜,一d都吾會過咸,非常健康)總結:雖然呢間店真系貴左少少,但勝在佢地食材新鮮,有機!所以系非常健康回頭指數
小妹一向都中意食三文魚,所以任何日本餐廳都必叫三文魚
➨❶三文魚西柚汁沙拉 推介程度❤❤❤❤❤
❷三文魚刺身 推介程度❤❤❤❤❤
❸火焰三文魚試卷 推介程度❤❤❤❤❤
❹麵豉湯撈鳥冬 推介程度❤❤❤❤❤

回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分滿)

外表♛♛♛♛味道♛♛♛♛♛環境♛♛♛♛服務太態♛♛♛♛氣氛♛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛衛生♛♛♛♛

情侶必到處✓✓✓✓✓

♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
2013-02-23
用餐優惠