2014-11-01 298 瀏覽
今日約左粉絲喺呢頭見面傾下心事~~一時間唔知有乜野地方可以坐得耐D,突然佢醒起呢間餐廳,所以過黎望望~一睇都好多人~個個枱面都係得返個吉杯~哈~相信呢到係好多人中意慢坐的地方, 等左陣終於有位~! YEAH!! 我地都買杯野飲先~!!除左飲品~我地點左几款PIZZA餐見識下~!磨姑忌廉湯 - 一般出品~可慶入口唔會太浠,仲有粒粒磨姑~口感唔會太差頭盤沙律 D菜好新鮮,唔會軟晒有黃葉~~仲有兩款沙律汁~有醋有漿~簡單得黎各有特色!PIZZA系列個批底唔會太厚~薄得黎又唔會太脆,唔會一拎就爛,雜錦PIZZA (半份)- 睇落好多料~感覺豐富,主要係用辣肉腸同粹牛肉粹豬肉為主,芝士相對唔係咁多~拉出黎冇一絲絲的質感,入口好啖啖肉~中意食肉的人有福了!!辣肉腸PIZZA - 睇落去只係冇左肉粹的雜錦~味道同賣相差唔多,相信係同係茄漿底的關係,呢款多左少少蔬菜入口清新能顯出辣肉腸的味道千島海鮮PIZZA - 批底差唔多~D料就強差人意~只係得D粒粒~一D口感都冇,要用心感受先知自己食緊乜野,明顯少少的蝦仁,有青口粒,仲有粟米粒...漿汁唔算太香濃惹味,有D失望~芝士海鮮意粉 - 意粉煮得太淋,相
除左飲品~我地點左几款PIZZA餐見識下~!

芝士海鮮意粉 - 意粉煮得太淋,相信冇用橄欖油撈過,所以沾得一達達,再加上又少又結身左少少的汁,好乾身的感覺
蜜桃紅茶 - 太甜了~可以加几次水都唔覺得淡~可能咁佢地先叫抵飲掛~
粉絲買左杯牛奶咖啡,一入口就知唔係即磨的~~所以冇咩要求了~
我地邊食邊飲邊傾~~只要枱上仲有隻杯,都唔會有人打擾~!! ^_^
總括黎講...算係個坐得舒服唔錯的KILL TIME 好地方~!!
店舖本身冇洗手間設備~要解手的話就要去商場的洗手間...要行好遠啊~~陰公~
2014-03-04