2017-10-02 291 瀏覽
一行九人,本身點咗四川麻辣魚,原價$198,伙記話條魚係班,要$390,咁我地話無問題,照要。跟住伙記話唔好意思,師傅斬開咗條魚(本身個魚應該要原條上。上到台,條魚係碎上(每舊約一串,連骨),有十零舊,食唔出係咩魚。個湯係白色,有好多芽菜,洋蔥。個味係唔咸唔酸唔辣。我地問個伙記呢個係咩嚟,佢話呢個就係我地點嗰個魚,但個賣相同menu張相根本完全唔同。之後個伙記話條魚收平啲,收$330。伙記另外推介事頭婆特登煮嘅齋,係冬菇,烤麩煮齋雞,烤麩未出夠水,好酸。另外仲叫咗個奇味雞煲,味道正常,唔知奇咗啲乜。貨不對版加唔好味,寧願埋單去第二度繼續食。伙記服務剛開始時好好,但一話啲嘢唔好食就黑面。一個齋,一個雞煲,一條魚,三枝青島,兩樽烏龍茶,埋單$880。四個字,唔會再去。

跟住伙記話唔好意思,師傅斬開咗條魚(本身個魚應該要原條上。

之後個伙記話條魚收平啲,收$330。

貨不對版加唔好味,寧願埋單去第二度繼續食。

伙記服務剛開始時好好,但一話啲嘢唔好食就黑面。

四個字,唔會再去。
2017-09-30