2019-09-04 745 瀏覽
店員態度十分惡劣😾食物沒有任何標價 一串魚蛋要成三十蚊👎🏻店員並未能明確指出價錢然後收費👎🏻bad attitude on the employees👿No clear price has shown and the food is much much more expensive then the others on the same district
買野食之前無上黎Openrice 睇吓評價,點知咁就中左伏間黑.店無標價錢出黎,我地又無係嗌之前問佢幾錢....嗌左一串燒賣,一兜牛雜,竟然要價$70!! 貴到呢!仲以為自己聽錯問多一次,個姐姐都係話要$70...好驚訝會咁貴,食完覺得d野食都唔係特別好食,大腸有d沙,點解會有沙??!!唔夠膽再諗落去蘿蔔有渣,調味又鹹,垃圾中geh 垃圾!二十蚊一串燒賣,味道普普通通又唔夠熱,憑乜嘢賣二十蚊?大家千祈唔好幫親啊,抵制該店!!!
買野食之前無上黎Openrice 睇吓評價,點知咁就中左伏

間黑.店無標價錢出黎,我地又無係嗌之前問佢幾錢....

問多一次,個姐姐都係話要$70...

蘿蔔有渣,調味又鹹,垃圾中geh 垃圾!

二十蚊一串燒賣,味道普普通通又唔夠熱,憑乜嘢賣二十蚊?

大家千祈唔好幫親啊,抵制該店!!!
2018-12-03
2018-01-20 893 瀏覽
$20蚊串-食物?係冇聽錯*$20蚊1串垃圾!食物好食*你會接受*但可惜現實殘酷*難食冇口感*又5新鮮*賣相又差異*食物有異味年老姐姐仲要態度勁差*🔥🔥🔥😡😡我地叫左2串牛肉球*1串生腸*1串八爪魚*收左80蚊*仲要話我地平時少出街食野*開頭以為聽錯*但佢再三強調*80$*經過今次經歷街邊鋪頭小食*幾肚餓到好*建議大家求其食搵間M記食個餐仲抵食*各位小心小心小心*5好再中伏*🤦🏻‍♀️
$20蚊串-食物?係冇聽錯*$20蚊1串垃圾!
食物好食*你會接受*但可惜現實殘酷*
建議大家求其食搵間M記食個餐仲抵食*
各位小心小心小心*5好再中伏*🤦🏻‍♀️
2018-01-20
2017-12-02 770 瀏覽
上完堂諗住買串燒賣,冇標明食物幾錢。上前叫串燒賣,細聲講話10蚊,我問多次,店員冇表情,佢旁邊2個店員咀妙妙甘唔知講咩。態度嚴重惡劣!之前都知佢地態度差,冇諗過依啲食店可以生存到,仲會有人願意比錢食。其實佢地返工應該好辛苦,返到要全日黑面,真係勁!劣評!!!!!!!!!!!
上完堂諗住買串燒賣,冇標明食物幾錢。
劣評!!!!!!!!!!!
2017-05-31 723 瀏覽
一串魚旦一串大腸要30蚊 因要搭車叫佢比個蓋,唔比!明明成堆蓋放左係度,指住問佢可唔可以比一個,佢話你買夠40蚊咪比你囉,要唔要呀仲?未食已經一肚氣!!!!!!!! 態度極差!
2016-09-05 823 瀏覽
呢間正黑店,行過諗住嗌串燒賣,點知果職員竟然話:$20蚊啦,我之後話唔要,果職員即刻改口:咁$10蚊啦~下,乜有得噤架咩~完全海鮮價,佢d野食牌都無標記d價錢,完全搵人笨,諗住其他人會唔好意思推,又難食到爆,大家要認住,千其唔好中招

• 人格
2016-08-12 677 瀏覽
今晚收工,行吓街。覺得口痕想食d 小食,咁就停咗佢門口。跟著我叫咗一串生腸 一串魷魚 30蚊,佢冇標明價,但我唔介意貴幾多,最慘佢竟然淥生腸 魷魚,唔夠凍仲要淥到熱辣辣,我問佢生腸要滾咩?佢答當然要淥。呢間嘢無賴到一個點
今晚收工,行吓街。覺得口痕想食d 小食,咁就停咗佢門口。

呢間嘢無賴到一個點
2014-06-04 803 瀏覽
臭豆腐又油又硬, 完全無味, 難食. 蘿蔔多渣, 汁咸中帶苦的, 難食. 炒螺, 沒有口感而且不入味, 難食.煎饟三寶, 一般不過似乎有點過硬. 魚蛋, 完全不辣而且不彈牙. 炸大腸, 皮炸得脆但洗得不好, 難食.雞蛋仔, 又唔脆口, 又軟身, 又淡. 魷魚, 份量很少而且是凍的, 很淡似乎沒有調味. 燒賣, 很乾而且不彈牙.
2014-05-29
2012-09-23 485 瀏覽
我係格離買歇腳亭飲,我叫我朋友幫我去買臭豆腐同蘿蔔,之後我問我朋友幾錢,佢話個人收佢60蚊。真係離晒譜!我朋友講嘢講唔正啫,俾遊客價佢!我問個女人蘿蔔幾錢,佢見我香港人,即時口啞啞,話個兜都要收錢嫁,夾埋先40蚊!佢仲答我蘿蔔牛腩都係一樣價錢嫁啦,真係離晒譜!蘿蔔收牛腩價錢,有無可能呀!真係嬲,自己地頭都咁。豆腐又硬又油,完全無味,蘿蔔多渣,汁就ok,好味啲我都無咁勞氣囉!
$30 (宵夜)
街头小吃除了甜食意外我最中意的就是XO酱炒螺啦~真美味,经过无数次,没去捧过场,这次心血来潮想试下炒螺15蚊,比常光顾的店家贵一半,心想会不会比较好味然而完全没有一点味道,螺肉完全软烂,一点咬口都没有,好似在食一碗又油又淡口的脂肪咁……更气人的是,我嘱咐店员不要给我太多底下的油汤,她居然给我脸色看!有没有搞错!下次再也不会去!
街头小吃除了甜食意外我最中意的就是XO酱炒螺啦~
真美味,经过无数次,没去捧过场,这次心血来潮想试下炒螺
15蚊,比常光顾的店家贵一半,心想会不会比较好味
下次再也不会去!
2010-01-05 253 瀏覽
是日聖誕正日,即慶地相約各友好去將軍澳友人家歡聚,決定每人買1-2樣食品,某友人帶來的suprise -- 臭豆腐! 外皮:唔脆,由旺角去將軍澳,原諒佢啦。 香味:一開盒臭味四溢,雖然唔夠現場聞咁臭,但坐完港鐵都未走晒d味,正! 內涵:差左一皮,以前的豆腐係一粒粒好滑的,而且內裡好多空間令佢鬆軟。 醬料:值得一讚,甜辣相輝映,配臭豆腐一絕。一打豆腐比我搶走2件,有人搶,有人走避,呢d就係食臭豆腐的樂趣了。同場加映,煎饟三寶,好耐冇見過咁大大件的了。友人買的,價錢好似係8蚊件。

外皮:唔脆,由旺角去將軍澳,原諒佢啦。
醬料:值得一讚,甜辣相輝映,配臭豆腐一絕。

同場加映,煎饟三寶,好耐冇見過咁大大件的了。

友人買的,價錢好似係8蚊件。
第一盒
臭氣四溢
另附醬料
煎饟三寶
2009-08-13 232 瀏覽
行過有d口痕,諗住買串魚蛋食跟住俾個俾個十蚊佢,以為串魚蛋最多咪5-6蚊左右點知佢好快話十蚊之後即刻俾左一碗魚蛋我!之後我同佢講我食一串,唔係一碗!佢話只得十蚊賣jia wor!wow!個感覺好似俾人屈住硬食咁!諗住算la,唯有照食la!點知個d所謂辣的魚蛋,一d都唔辣!而且入面好淡味!剩係食到係係熟既魚蛋!!從未食過咁難食既魚蛋!自己整仲好食過佢!點都唔會再幫親!!
行過有d口痕,諗住買串魚蛋食
跟住俾個俾個十蚊佢,以為串魚蛋最多咪5-6蚊左右
點知佢好快話十蚊之後即刻俾左一碗魚蛋我!
之後我同佢講我食一串,唔係一碗!
佢話只得十蚊賣jia wor!
wow!個感覺好似俾人屈住硬食咁!

諗住算la,唯有照食la!
點知個d所謂辣的魚蛋,一d都唔辣!

而且入面好淡味!剩係食到係係熟既魚蛋!!

從未食過咁難食既魚蛋!自己整仲好食過佢!

點都唔會再幫親!!
2009-08-13
$10 (宵夜)
2009-07-29 170 瀏覽
先說好的吧!好就好在個臭豆腐味道不錯, 外皮非常香脆,而且乾身。外皮有一定的厚度,為豆腐帶來美味。另一方面就係炸大腸。炸腸的皮炸得脆卜卜, 卷得亦夠緊,腸香味十足。而不好就是個煎釀三寶同服務質素!!
先說好的吧!

好就好在個臭豆腐味道不錯, 外皮非常香脆,而且乾身。

外皮有一定的厚度,為豆腐帶來美味。

另一方面就係炸大腸。

炸腸的皮炸得脆卜卜, 卷得亦夠緊,腸香味十足。

而不好就是個煎釀三寶同服務質素!!

2009-06-20 151 瀏覽
今日做完 yoga,肚仔餓,經過呢度買左雞蛋仔食,人地賣$10,佢要$12,但係勁唔得囉!又唔脆口,又軟身,食到一半已經想放棄...........一定唔會有下次!!Blacklist 左佢....
2009-06-20
1K
2009-04-12 145 瀏覽
2009年04月11日,14:50未能嘗試墮入凡間的三星級點心。便轉到這裡吃臭豆腐。雖然不是即炸,但不失賣相和食味。賣相:金黃色,貌似炸得鬆透食味:外層香脆,內裡綿軟,臭臭級指"中上"。
2009年04月11日,14:50
未能嘗試墮入凡間的三星級點心。
便轉到這裡吃臭豆腐。
雖然不是即炸,但不失賣相和食味。

賣相:金黃色,貌似炸得鬆透
食味:外層香脆,內裡綿軟,臭臭級指"中上"。
臭臭鍋
2009-04-11