2015-12-29 387 瀏覽
見呢度有間新店, 但一直冇人黎試同寫食評, vi就決定放手一試, 點知好失望 門外有好多手寫既menu 感覺有點兒戲唔知係咪因為每日都會更新呢?裝潢唔錯, 座位都好新淨每日都有唔同既menu, 而星期二既選擇都唔係禁岩vi既口味, 所以決定要番正路既常餐最後要左雞翼無要到餃子~~點知呢個常餐1d都唔正路 首先講下個奄列... 一咬落去好似食緊空氣咁蛋既份量極少, 火腿得三兩條,雖然個蛋唔老, 味道ok, 但都係好失望!而雞翼面方面, 真係大開眼界Vi從未食過禁咸既瑞士汁, vi覺得係普通豉油黎, 仲要師傅極度重手Vi每食一啖雞翼都要飲一次水, 實在係太誇張喇另外雖然雞翼有成4隻禁多, 但大家睇圖都應該知道隻雞翼好細隻好瘦同埋可能係浸得太耐既關係啦, 雞肉好"鞋", 吸哂豉油味, 所以極咸而面既份量都偏少, 連細食既Vi都覺得不足總括而言食物有待改進
門外有好多手寫既menu 感覺有點兒戲
唔知係咪因為每日都會更新呢?
裝潢唔錯, 座位都好新淨
最後要左雞翼無要到餃子~~
瑞士汁雞翼常餐
點知呢個常餐1d都唔正路
首先講下個奄列... 一咬落去好似食緊空氣咁
火腿奄列+ 多士
而雞翼面方面, 真係大開眼界
Vi每食一啖雞翼都要飲一次水, 實在係太誇張喇

而面既份量都偏少, 連細食既Vi都覺得不足

總括而言食物有待改進
2015-12-29