2022-07-01 47 瀏覽
御品·千之味📍元朗合益路17-53號合益中心地下25號舖上次食完千之味之後,實在有啲意猶未盡,於是呢日我又同屋企人叫咗千之味外賣,今次就唔食壽司了,試下佢外賣自取嘅丼飯~😋🍱食物由於我係晚餐嗌外賣,所以呢度全部嘢嘅價錢都係晚市嘅,而午市就會平$10,仲抵食咗😋同埋今日食嘅唔止個刺身靚,個飯都十分高質,粒粒分明,調味亦唔會太酸,係啱啱好嘅,同刺身嘅鮮甜好夾😜並且佢每個丼飯都會附啲小菜,例如係青瓜絲之類,亦有附一樽飲品~❤️五色丼 $98呢五色係邊五色呢,就係兩件三文魚、吞拿魚赤身、油甘魚,一件赤蝦,同一撮三文魚籽,幾豐富嘅,上次都講過千之味嘅來貨一向係十分新鮮嘅~而呢次亦然,刺身呢家嘢最忌就係唔新鮮搞到有腥味,但係我食個魚籽嘅時候就feel得出認真新鮮嘅,粒粒飽滿多汁,爆開嘅時候,入面有啲鹹鹹甜甜嘅汁液爆出,真係好正🥰吞拿魚赤身更加係,我平時唔係好鍾意食吞拿魚,但係呢個我都接受到,好鮮甜!🥰赤蝦就更加唔使講啦,幾大隻,並且好彈牙鮮甜🥰推薦度:😋😋😋😋😋❤️三色吞拿魚蓉丼 $98呢個丼飯就有吞拿魚蓉,帶子、甜蝦各兩件,呢個係我媽嗌嘅,但係我都夾咗少少嚟食🥰想讚嘅係吞拿魚蓉,佢係屬於攪得好碎嗰種
御品·千之味

📍元朗合益路17-53號合益中心地下25號舖

🍱食物

❤️五色丼 $98

赤蝦就更加唔使講啦,幾大隻,並且好彈牙鮮甜🥰

推薦度:😋😋😋😋😋

❤️三色吞拿魚蓉丼 $98

呢個丼飯就有吞拿魚蓉,帶子、甜蝦各兩件,呢個係我媽嗌嘅,但係我都夾咗少少嚟食🥰想讚嘅係吞拿魚蓉,佢係屬於攪得好碎嗰種,加少少豉油撈埋飯食之後,完全係將魚肉嘅鮮甜沁入每一個飯粒,好下飯🥰
而個帶子更加不得了,好厚肉,好鮮甜!個甜蝦亦都係做到鮮甜彈牙,高質🥰

推薦度:😋😋😋😋

❤️鰻魚飯定食 $105

由於我爸爸唔係好鍾意食生冷嘢啦,所以佢就嗌咗個鰻魚飯,估唔到除咗刺身之外,熟食都一樣出色😌
鰻魚肉都幾厚,上面嘅醬汁夠粘稠,甜甜地,但係又唔會過膩,屬於水平之上嘅鰻魚,同埋有附螺肉同蟹籽沙律,整體嚟講係幾豐富嘅一個set🥰

推薦度:😋😋😋
今日到朋友家聚會,梗要帶啲手信,就嚟個有創意嘅,就去咗附近嘅御品千之味(元朗店)買啲日式食物作為餐前小食,這間分店店舖幾大,在等候期間見到店員不停做壽司刺身外賣,生意非常好,質素一定有保證👍🏻👍🏻千之味主打各式各樣嘅壽司刺身,炸物,日式小食,日本酒都有供應,壽司刺身有好多款不同食材,有好多套餐組合可以選擇,幾多人食㗎唔使擔心,特別一提佢哋服務相當貼心,我只係買咗少少嘢,就俾咗一大舊乾冰包我,仲要包裝得好好,非常驚喜👍🏻▪️海膽刺身配紫菜 $ 238海膽新鮮,味道鮮甜,非常高質素,而且每格都有兩層海膽份量都幾多,配埋青瓜同紫菜非常貼心,呢個價錢嚟講幾抵食😋▪️辣味螺肉小食 $ 28螺肉厚肉粒粒大粒,醬汁少少微辣,作為餐前小食非常開胃▪️芝麻八爪魚小食 $ 32八爪魚每隻都相當大隻,好爽脆,醬汁味道調味剛好,加上芝麻一齊食,幾好食

▪️海膽刺身配紫菜 $ 238

▪️辣味螺肉小食 $ 28
螺肉厚肉粒粒大粒,醬汁少少微辣,作為餐前小食非常開胃

▪️芝麻八爪魚小食 $ 32

• 海膽刺身
  • 芝麻八爪魚小食
2022-06-14 58 瀏覽
🐳不想排隊,不想嘈吵,但又想吃到好味的壽司?🤔🤔 來千之味外賣吧!已有不同分店在九龍新界了,而我今次當然選擇我家附近的元朗分店啦!✌️✌️🐳之前吃過火灸系列,今次選擇了千之味壽司盛盒💰288,總共有25件不同種類的三文魚壽司,有角切三文魚,蟹籽三文魚,芝士火灸三文魚,黑椒火灸三文魚,三文魚花之卷和普通三文魚。😋😋😋 由於我和老公都非常喜歡三文魚的味道,所以就選擇了這款。每款都很特別和肥美,其實這個價錢可以嘗試那麼多款三文魚,真的物超所值,味道十分滿意,已經是第三次買回家吃了。🥳🥳🥳🐳另外我還點了軟殻蟹👍👍👍手卷💰28,雖然吃之前你要自己包那張紫菜,是有一點麻煩,跟在餐廳馬上吃不一樣,但我要稱讚的是,外賣帶回家,應該也隔了一個小時後才進食,但完全沒有影響它的口感和味道,軟殻蟹還是脆脆的,我十分驚訝🤩,跟在餐廳馬上吃的一樣好。所以吃壽司不一定要在餐廳的,外賣還可以很好哦!😌

[#元朗日本菜] || 壽司拼盤選擇多@元朗.御品‧千之味 / 講女搵食團  = = = = = = = = = = = = = = =總括💬:食材新鮮,壽司套餐選擇多,最啱有選擇困難症既我環境:★★★★☆ | 味道:★★★★★服務:★★★★★ | 抵食:★★★★★ ————————————————天氣咁熱偷懶唔想煮飯番屠企途中經過「御品‧千之味」 見有好多款唔同套餐既壽司拼盤 價錢親民今晚就叫2盤壽司 . ˚‧⁺ ・ ˖ · 千之人氣壽司拼盤C - 12件 ・ ˖ ·⁺‧˚ 全盒火炙系列 有三文魚腩、芝士三文魚、芝士蟹棒、芝士帶子、鰻魚、左口 . ˚‧⁺ ・ ˖ · 三文魚親子盛合 - 15件 ・ ˖ ·⁺‧˚ 三文魚腩、三文魚、三文魚籽. 食材新鮮魚生份量大 三文魚腩非常肥美 火炙系列燒到啱啱好 迫出三文魚魚油甘香 三文魚籽大大粒. ˚‧⁺ ・ ˖ · 軟殼蟹反卷 - 4件 ・ ˖ ·⁺‧˚新鮮炸軟殼蟹入口脆卜卜 口感有層次 . 𝘗.𝘚.「御品‧千之味」係刺身壽司外賣專門店 除了可以自取外賣 如果購物滿指定金額 仲可以享有免費送上門服務 下次開Party可以考慮下—————————
  = = = = = = = = = = = = = = =
總括💬:食材新鮮,壽司套餐選擇多,最啱有選擇困難症既我
環境:★★★★☆ | 味道:★★★★★
服務:★★★★★ | 抵食:★★★★★
天氣咁熱偷懶唔想煮飯
番屠企途中經過「御品‧千之味」
見有好多款唔同套餐既壽司拼盤
價錢親民
今晚就叫2盤壽司
全盒火炙系列
有三文魚腩、芝士三文魚、芝士蟹棒、芝士帶子、鰻魚、左口

三文魚腩、三文魚、三文魚籽
 食材新鮮魚生份量大

仲可以享有免費送上門服務
下次開Party可以考慮下
─ 𝑀𝑜𝑟𝑒 𝐼𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 ─
📍 御品·千之味
 網址: https://s.openrice.com/QrbS0PmuB00~uEWuIAw
地址: 元朗合益路17-53號合益中心地下25號舖
電話: 60389246
#元朗 #元朗美食 #壽司 # 御品千之味 #外賣壽司
#講女C生活 #卡咪黃 #講女搵食團 #HKBlogger #hkinfluencer #influencer #hkiger #hkkol #hongkong #hkfoodie #FoodBlogger #foodie #FindEatCouple #foodporn #foodblogger #instagood #yummy #msCammyFood
  • 千之人氣壽司拼盤C
2022-05-30 93 瀏覽
今日收工我又買千之味外賣返屋企食啦,雖然佢比附近幾間日本餐廳貴少少,不過質素真係好啲,刺身夠新鮮,便當都精緻啲💯.❤️五品刺身 $168有三文魚、甜蝦、油甘魚、帶子及墨魚各有三片刺身好新鮮,夠鮮甜😋.❤️鰻魚飯定食 $105配有沙律、中華沙律🥗汽水🥤鰻魚肉質鮮嫩,醬汁撈飯一流,呢個鰻魚飯真喺超正,好食到我試過連續食一個星期😆.❤️海膽花之卷 $58海膽分量足,好鮮甜,配埋三文魚食,口感一流😋

❤️五品刺身 $168
有三文魚、甜蝦、油甘魚、帶子及墨魚各有三片
刺身好新鮮,夠鮮甜😋

❤️鰻魚飯定食 $105
配有沙律、中華沙律🥗汽水🥤

❤️海膽花之卷 $58
海膽分量足,好鮮甜,配埋三文魚食,口感一流😋
2022-05-28 61 瀏覽
老公同朋友出街食飯,自己搞掂晚餐🥣索性買壽司外賣食🌟三文魚腩刺身 $68閃亮嘅銀色表面,就甘睇都知呢舊魚腩超肥美新鮮,剌身表面界上花方便咀嚼,入口滿滿油脂香🌟 御品壽司拼盤A $258三文魚壽司 2件油金魚壽司 1件白身魚壽司 1件甜蝦壽司 1件赤蝦壽司 1件吞拿魚壽司 1件帶子壽司 1件墨魚壽司 1件左口魚壽司 1件海膽壽司 1件三文魚子壽司 1件吞拿魚蓉壽司 1件龍蝦沙律壽司 1件辣味三文魚壽司 1件單點壽司係2件起,但我又貪心鐘意每款食啲,一眼望到呢款拼盤有海膽 ,就唔考慮其他😆海膽好食!甜蝦同赤蝦好甜糯,帶子鮮甜,全部食材夠新鮮足料,無雪味怪味總結🌸原來外賣買夠$500會有冰袋送,下次再叫多啲野食先
老公同朋友出街食飯,自己搞掂晚餐🥣索性買壽司外賣食

🌟三文魚腩刺身 $68

吞拿魚蓉壽司 1件
龍蝦沙律壽司 1件
辣味三文魚壽司 1件

總結🌸原來外賣買夠$500會有冰袋送,下次再叫多啲野食先
📍元朗合益路17-53號合益中心G樓25室有日屋企人心血來潮想食壽司,咁短時間內book唔到位食放題,但係咁難得食壽司,又無理由食爭鮮、元氣之流,諗起之前@lius_foodnetwork 推薦我食呢間御品千之味,咁啱元朗附近有喎,於是決定食呢間。🌃位置比較近元朗地鐵站,招牌十分醒目,幾容易揾,喺等外賣嘅時間入面,見到好多街坊過嚟買嘢,我諗真係喺元朗幾有口碑。🍣食物我哋嗌咗千之人氣壽司拼盤C($158)同E($188),由於入面壽司種類幾多下,咁我就揀其中幾款講下感想啦~❤️三色花之戀呢個我會話係必食嘅,因為實在太出色,你係見到三文魚上面啲紋理係清晰而分佈平均嘅(基本上今次食到嘅三文魚都係咁嘅質素),肉眼可見嘅新鮮同高質,並且入面嘅壽司飯捏得啱啱好嘅,既唔會太鬆散,亦唔會太實,而且個魚生嘅size同個飯嘅形狀比例都係啱啱好嘅,所以十分nice啊。我尤其推薦海膽花之戀,眾所周知唔新鮮嘅海膽係會有啲腥苦,但係呢個完全係食到海膽嗰種鮮甜,好高質。推薦度: 😋😋😋😋😋❤️火炙芝士帶子我原本以為芝士個味會搶曬帶子嘅味道,但係我完全係被打臉嘅!經過炙燒之後,芝士嗰種鹹香出曬嚟,係完全帶出曬帶子嘅鮮甜,
📍元朗合益路17-53號合益中心G樓25室

🌃位置

🍣食物

❤️三色花之戀
推薦度: 😋😋😋😋😋

❤️火炙芝士帶子
我原本以為芝士個味會搶曬帶子嘅味道,但係我完全係被打臉嘅!經過炙燒之後,芝士嗰種鹹香出曬嚟,係完全帶出曬帶子嘅鮮甜,好香好惹味,我本身已經最鍾意食帶子嘅,但係呢種做法完全將帶子嘅鮮甜帶到另一個層次,十分高質。

❤️火炙黑椒三文魚
呢個亦都係我意想不到嘅配搭,因為拼盤E入面有三種唔同嘅火炙三文魚,一個係就咁火炙,一個係加咗芝士,最後一個就係呢個黑椒三文魚,建議係按照我啱啱嘅次序,由淡到濃嚟食,因為呢隻黑椒係真係幾辣嘅,由於成碟有一半以上都係火炙,比較重油脂,所以難免食到最後會有啲滯,但係呢個黑椒完全係解滯之餘,令你回味無窮,係一個少見但係好聰明嘅做法。

❤️火炙左口魚
呢個係出現喺拼盤E嘅,可以見到其他都喺偏柔軟嘅魚嚟,所以食到呢個嘅時候係幾驚喜嘅,因為佢嘅口感係偏煙韌嘅,有啲咬口咁,令口感上出現啲變化,係十分驚喜吸引嘅。

❤️其他
我覺得佢嘅豉油都值得一讚嘅,係有啲淡同埋偏清甜嘅豉油,比較可以襯托出魚原本嘅鮮味同甜味,同一般坊間嘅壽司豉油有少少分別,幾正的~
2022-05-27 28 瀏覽
壽司餐 ($103)壽司餐包括十件壽司 一次過滿足曬唔同口味🫶有新鮮既魚生壽司: 三文魚*2+油甘魚+白身魚+赤蝦+吞拿魚+蟹籽 & 熟既壽司: 熟蝦+玉子+掃上甜甜醬汁既鰻魚 食落好惹味😍燒汁牛肉飯定食($78)除左滿滿既牛肉外 仲配有清爽既蟹籽沙律同埋甜甜辣辣既螺肉 非常開胃🤤牛肉上有蔥花 甜洋蔥 肉質鮮嫩美味 薄切易入口 值得一試👏三文魚腩刺身 (10件) ($118)最重要最重要最重要就係要叫番我既大愛 三文魚腩刺身 一如以往 三文魚腩新鮮肥美 切得夠厚又無雪味👍
壽司餐 ($103)

燒汁牛肉飯定食($78)
三文魚腩刺身 (10件) ($118)
2022-05-25 35 瀏覽
今餐諗住趁紀念日慶祝可以做下無飯家庭,上網睇到千之味呢間壽司有做外送,唔同地區都可以送,最低消費$300就有得送貨,所以就試試佢。◾️雙色三文魚丼 $65有三文魚刺身同火炙三文魚,三文魚切得好厚身同大大塊,各有3片,面頭仲有堆蟹籽,性價比極高👍🏻 飯底亦都絕對唔只一碗飯份量◾️火炙丼 $85顧名思義即係火炙刺身為主,有火炙既三文魚、左口魚同赤蝦。赤蝦超大隻,絕對唔係放題質素可以比,好新鮮,左口魚燒過又係好香!另外再散叫左d壽司~~▪️特大赤蝦 $32同火炙丼既一樣咁大隻,一樣咁爽口彈牙▪️帶子 $35帶子夠厚身,啖啖肉,口感大滿足▪️玉子 $15鋪頭自家製既玉子,除左蛋味都食到應該加左d高湯一齊整既玉子▪️辣味三文魚軍艦 $22三文魚切成粒,撈左醬汁食幾惹味,但食唔到辣味▪️軟殼蟹反卷 $48軟殼蟹唔係剩係得隻腳,係食到有肉同份量都唔小,配上青瓜一齊卷,令到入口冇咁膩又增加到口感,唔錯

◾️雙色三文魚丼 $65

◾️火炙丼 $85

另外再散叫左d壽司~~
▪️特大赤蝦 $32
同火炙丼既一樣咁大隻,一樣咁爽口彈牙
▪️帶子 $35
帶子夠厚身,啖啖肉,口感大滿足
▪️玉子 $15
鋪頭自家製既玉子,除左蛋味都食到應該加左d高湯一齊整既玉子
▪️辣味三文魚軍艦 $22
三文魚切成粒,撈左醬汁食幾惹味,但食唔到辣味

▪️軟殼蟹反卷 $48
2022-05-07 119 瀏覽
放工唔知食咩好,就去咗千之味度買壽司之前食過兩次,覺得都唔錯,今次再食🤗火炙壽司拼盤 重點推介,必食😻 有三文魚、三文魚腩、鰻魚、帶子、蝦等等,每一個都入口即溶。上面有燒過嘅沙律醬,配搭好好,真係食極都唔會厭☺️雙色三文魚丼又係每一次都會叫嘅飯,一個係普通嘅三文魚,一個係火炙三文魚,每塊都好大舊,好抵食,一啲都唔貴。劍魚腩壽司劍魚腩大嚿,有長身,食落去魚味濃軟殼蟹手卷軟殼蟹大大隻,手卷好正吉列炸蠔新鮮炸起!!每次都會叫❤️外賣壽司來講,真係一流,下次都會繼續幫襯
放工唔知食咩好,就去咗千之味度買壽司
之前食過兩次,覺得都唔錯,今次再食🤗

火炙壽司拼盤

雙色三文魚丼

劍魚腩壽司
劍魚腩大嚿,有長身,食落去魚味濃

軟殼蟹手卷
軟殼蟹大大隻,手卷好正

吉列炸蠔
新鮮炸起!!每次都會叫❤️

外賣壽司來講,真係一流,下次都會繼續幫襯

2022-05-03 75 瀏覽
最近好想食壽司!呢間係我地屋企成日食😍😍性價比幾高!大大份❤️推薦大家食炸蝦! 就算外賣都好脆~花之卷都超飽滿!上面超級多蟹籽!加埋厚切三文魚 入面再有醬!佢飯個沙拉都不錯!整體來講價錢幾平!❤️❤️❤️學生都有下午優惠火炙三文魚壽司 $24/2件火炙左口魚邊壽司 $28/2 件火炙芝士三文魚壽司 $25/2件火炙芝士熟蝦壽司 $22/2件蟹柳小卷 $20/6件花之卷 $48/3件加州手卷 $23軟殼蟹手卷 $28和風冷麵 $48七味雞翼 $48/4隻吉列炸蝦 $38/3隻吉列炸蠔 $58/4隻日式豬軟骨飯定食 $78千の味刺身壽司專門店
最近好想食壽司
呢間係我地屋企成日食😍😍
性價比幾高!大大份❤️
推薦大家食炸蝦! 就算外賣都好脆~
花之卷都超飽滿!上面超級多蟹籽!
加埋厚切三文魚 入面再有醬!
佢飯個沙拉都不錯!
整體來講價錢幾平!❤️❤️❤️
吉列炸蠔 $58/4隻
日式豬軟骨飯定食 $78

千の味刺身壽司專門店
2022-05-03 42 瀏覽
雖然我唔食生野🤪但係我都好鐘意食壽司!無論係韓國嘅紫菜包飯🥰定係日本嘅火炙壽司🍣每次食呢間壽司都超級飽~原來佢已經越開越多分店!今次見到啲店員忙到傻咗🙃🙃但係我好鍾意食佢嘅火炙芝士壽司!仲有軟殼蟹手卷haha~七味雞翼都係我每次必點的!芝士入口即溶化 係好邪惡的滋味!魚油好有益的~就算平時吾食三文魚的家人都冇問題!火炙三文魚壽司 $24/2件火炙左口魚邊壽司 $28/2 件火炙芝士三文魚壽司 $25/2件火炙芝士熟蝦壽司 $22/2件蟹柳小卷 $20/6件花之卷 $48/3件千の味刺身壽司專門店#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#景點#打卡熱點#瑜伽#行山#影相#jessicafoodhunt#jessicafoodie
雖然我唔食生野🤪
但係我都好鐘意食壽司
無論係韓國嘅紫菜包飯🥰
定係日本嘅火炙壽司🍣

每次食呢間壽司都超級飽~
原來佢已經越開越多分店!
今次見到啲店員忙到傻咗🙃🙃
但係我好鍾意食佢嘅火炙芝士壽司
仲有軟殼蟹手卷haha~
七味雞翼都係我每次必點的!
芝士入口即溶化 係好邪惡的滋味!
魚油好有益的~就算平時吾食三文魚的家人都冇問題!

火炙三文魚壽司 $24/2件
火炙左口魚邊壽司 $28/2 件
火炙芝士三文魚壽司 $25/2件
火炙芝士熟蝦壽司 $22/2件
蟹柳小卷 $20/6件
花之卷 $48/3件

千の味刺身壽司專門店

2022-05-03 49 瀏覽
呢排都係買外賣食多🥡想食外賣壽司我通常都會簡千之味貪佢落單好快預備好而且價錢都好公道今次我簡左千之味壽司盛盒F 24件壽司🍣🍣壽司餐10件壽司同埋沙律醬太子沙律🥗3個人食份量岩岩好同埋佢都出咗幾多唔同既壽司set幫你諗好晒唔使逐款慢慢揀叫set抵過單點基本上次次叫親都無伏野魚生新鮮唔會帶根同腥味而且壽司飯都實淨唔會好鬆散油甘魚係我至愛😋😋魚肉帶點油脂感好正平時鍾意叫火炙左口魚邊但今次叫咗冇火炙版本油脂咁冇咁濃可以食多幾舊🤣蟹籽沙律每次都會叫爽脆青瓜加埋滿滿蟹籽入口好清新平時假日叫外送都幾方便幾百蚊就免費送飲品仲有得簡新出既梳打水😆
呢排都係買外賣食多🥡

爽脆青瓜加埋滿滿蟹籽入口好清新

平時假日叫外送都幾方便幾百蚊就免費送
飲品仲有得簡新出既梳打水😆

2022-04-30 78 瀏覽
#元朗 @sushi93885690🥵呢排天氣太太太熱, 亦意味著媽媽又到了不想下廚的時候! 作為乖囡的我, 專程買母親大人最喜愛的🍣魚生、刺身, 返屋企開著冷氣、喝著綠茶、看看電視, 靜靜的享受!🐟三文魚刺身 $58/5件 ~ 全被媽媽 KO! 睇落唔太肥, 厚切口感滿足! 🍣左口魚壽司 $20/2件 ~ 我最愛, 入口油脂滿滿的, 又滑身! 🍣赤貝壽司 $20/2件 ~ 新鮮, 鮮甜爽口! 🍣劍魚腩壽司 $28/2件 ~ 切得夠厚, 鮮甜無雪味! 🦐特大赤蝦壽司 $32/2件 ~ 果然係特大, 赤蝦真心超勁大隻, 一口咬落好滿足! 蝦肉鮮甜爽口, 必點! 🐟火炙三文魚壽司 $24/2件 ~ 經火炙後, 三文魚油份更香, 讚! 🍣吞拿魚蓉軍艦 $30/2件 ~ 好軟滑啊! 應該要2份, 食唔夠喉!  🍣三文魚籽軍艦 $48/2件 ~ 大大粒鮮甜三文魚籽, 無腥味! 🦀軟殼蟹反卷 $48/4件 ~ 炸得香脆, 沙律醬唔會好多, 唔酸, 讚! 😚好欣賞個飯唔會好大件, 大小剛剛好!
#元朗 @sushi93885690

🍣赤貝壽司 $20/2件 ~ 新鮮, 鮮甜爽口!

🍣劍魚腩壽司 $28/2件 ~ 切得夠厚, 鮮甜無雪味!

😚好欣賞個飯唔會好大件, 大小剛剛好!

2022-04-29 36 瀏覽
​(共有8間分店,包括深水埗,觀塘,大埔,大圍,荔枝角,長沙灣,屯門,元朗)​可以網上即日落單 滿$300就免費送到府上​​✨4人壽司盛盒A(48件) $728​🍣​三文魚壽司X5 ​赤身壽司X5​帶子壽司X5 ​ ​ ​ ​ ​ ​花之戀X5​劍魚壽司X5​海膽壽司X5 ​ ​ ​ ​ ​三文魚籽壽司X5​左口魚壽司X5 ​ ​ ​ ​ ​ ​三文魚吞拿魚蓉反卷X8​​4個人嗌4人餐係唔夠食的!舊壽司飯係偏細🥺​不過佢海膽刺身都幾新鮮🥰刺身厚度適中👍🏻​舊飯雖然有d細,但係甜甜地幾開胃❤️‍🔥​​味道👅👅👅👅​抵食🤑🤑🤑​服務👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻​番兜🍉🍉🍉🍉​(最高分x5)​​

可以網上即日落單 滿$300就免費送到府上​

左口魚壽司X5 ​ ​ ​ ​ ​ ​
三文魚吞拿魚蓉反卷X8​

4個人嗌4人餐係唔夠食的!舊壽司飯係偏細🥺​
不過佢海膽刺身都幾新鮮🥰刺身厚度適中👍🏻​
舊飯雖然有d細,但係甜甜地幾開胃❤️‍🔥​

味道👅👅👅👅​
抵食🤑🤑🤑​