唔洗急最緊要快 又有咩快得過subway而又好味又新鮮 你講得出我即刻去試下🤨.英文差既我去到subway 都係講this this this 🤭不過為咗食好野硬住頭皮都要叫架啦 我今次就叫咗意大利香料包 🥗蔬菜就除咗紅洋蔥其他都要 最緊要有辣椒 辣辣地先夠嘢味 最後就揀我致愛嘅BBQ醬😍 食得出啲材料好新鮮 個bbq醬加個素扒 每次我都食到好滿足🤤.其實我冇食過其他醬 大家覺得仲有咩醬好食 歡迎各位留言推介😍仲有就係希望佢可以出更多素食系列🤤.🌯素扒潛艇堡 Veggie Patty💰Total:$38.味: 7/10飽: 6.5/10抵: 7/10.我 ☃️雪人寶寶將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家
仲有就係希望佢可以出更多素食系列🤤
抵: 7/10

2018-09-11
  • 素扒潛艇堡 Veggie Patty
2018-08-11 447 瀏覽
今日同朋友去屯門行街發現市中心都有subway好開心試下一試無防 再試投降擇左牛肉wrap每次bat野 拎配料落個wrap度好似俾多我甘 拎個陣 真係好少仲要拎完又放回少少 最後 個wrap當然俾細 細過其他分店好多我叫佢俾多少少黑橄欖 佢竟俾多兩粒就完而且 我建議佢地帶口罩 佢地 邊包邊對住食物講野好唔衛生 朋友見我甘鬼細同少 最後 都唔鬼叫本身想反影一下但個個都黑曬面口甘真係唔知想點希望呢間改善到好似 中環碼頭個間個間笑容一流 個包又多配料
今日同朋友去屯門行街

真係唔知想點
希望呢間改善到好似 中環碼頭個間
個間笑容一流 個包又多配料

2018-08-01 272 瀏覽
趕住番學上下午堂又未食午餐,今次匆匆係市中心搵野食,行下行下決定求其係subway叫個包頂住檔先,點知又有驚喜。呢排潮流興減肥,食subway一方面平,另一方面可以自行決定配料同調味醬,岩曬我呢啲想keep fit又要頂肚嘅人。平平地叫左個sub of the day揀左honey oat bread,配上生菜、檻欖、火腿、番茄,加蛋黃醬,仲可要罐汽水,都係盛惠廿零蚊,快靚正。匆匆點完餐後馬上打開食,驚覺入面好足料,而且每樣材料分佈都好均勻,醬汁亦唔會太多喧賓奪主,值得一讚!

2017-03-30 1022 瀏覽
其實subway間間都一樣味,d 野又唔需要點樣烹調,但係我都要寫食評。原因係呢度既staff砌包砌得好靚,好有心機呀!今晚晚餐買subway 返去同爸爸食,叫左一個subway b.m.t footlong 同一個turkey & ham 6 inch。個staff 砌包好有心機,d 料放得好平均,連d pickles 對摺左都會打返開!所以個包返到屋企再切開都見到好靚仔,食落啖啖都有餡,唔會食到尾就得返個包咁。食過咁多間subway真係第一次見到有人咁比心機砌包架咋!

原因係呢度既staff砌包砌得好靚,好有心機呀!

食過咁多間subway真係第一次見到有人咁比心機砌包架咋!
turkey and ham
2017-03-30
turkey and ham
2015-09-25 1096 瀏覽
好耐冇去食SUBWAY啦, 今日有個好姊妹結婚, 樣樣野都好趕, 所以隨便係SUBWAY叫個包就算了我最鐘意係佢地$25有個ITALIAN SPICY, 又有野飲, 汽水我都係鐘意可樂, 而包我就鐘意HONEY OAT, 脆脆地, 加兩片芝士, 又可以加生菜, 蕃茄, 洋蔥同青瓜, 塞到個包滿一滿!又健康又好味, $25超級抵食!

又健康又好味, $25超級抵食!

2015-03-04 909 瀏覽
火雞火腿潛艇堡(6吋) 蜜糖燕麥包(honey oat) 係必食既包 店員多數會加芝士再返熱 芝士熔在包內和涵料夾在一起 大約有5-6塊火雞肉加火腿 再者選點蔬菜時可任把各種選下 我選了我最愛的蕃茄 多蕃茄少少生菜加些酸瓜 這可提一提味 加上我最愛的蜜糖芥末醬蜜糖燕麥包的麵包皮不會過硬 燕麥在麵包上有種健康及清新的感覺蕃茄爽甜加上生菜的脆口在包中發揮所長 配合得天衣無縫 酸瓜提味作用因為帶點酸酸的味更是可以開胃火雞火腿就沒有太多調味店員快速包裝好就付錢 評分:8.5/10
火雞火腿潛艇堡(6吋)
火雞火腿
火雞火腿就沒有太多調味