2014-11-14 1880 瀏覽
之前都無寫食評既習慣,但係我覺得T’s Kitchen真係好值得推薦比其他人,所以寫左我第一篇既食評!男朋友生日,諗左好耐去邊到食飯,之後朋友介紹我去T’s Kitchen,佢話之前同男朋友慶祝都係泥lee到,環境同食物都好ok!佢講到咁吸引,就決定去試下,去到既時候,我男朋友就問我點解識搵lee到,我已經知我無搵錯地方,果到環境真係好好,有pool table,又有個大露台!野食方面,當然都好好,連我男朋友食野咁講究,佢都話好好香!講番d野食,Appetizer係鵝肝with沙律,個鵝肝超好食,入口即溶,同埋佢既做法好別,令到件鵝肝好!跟住湯係龍蝦湯,好香龍蝦味,男朋友話lee個湯算佢佢飲過有水準之一!之後上既係Mushroom Risotto,好香黑松露味,超愛!到Main Course啦,我男朋友揀左牛柳,已我唔食牛既就揀左龍蝦,龍蝦啖啖肉,好味,男朋友話個牛柳好嫰好好味!最後既甜品係Tiramisu,唔重酒味,岩曬我,同埋因為之前講明係慶祝生日,餐廳幫我係甜品上面食左Happy Birthday同我男朋友講名!真係好滿足既一餐,男朋友話有機會要再泥!
野食方面,當然都好好,連我男朋友食野咁講究,佢都話好好香!
真係好滿足既一餐,男朋友話有機會要再泥!
2014-11-06
生日