2014-11-13 5207 瀏覽
嘿嘿,終於可以一嘗媽媽又食韓雅林嘅為食願望,因為8月佢生日我訂唔到枱,唯有自己生日訂俾佢食喇~~XDXD,我係咪好孝順呢~~不過今次就冇上次咁好彩喇,訂咗枱都要成半個鐘後先有枱,重要佢有枱都俾咗Walk in先,嗰吓嬲不過算,有好嘢食補返數~~牛筋骨,超級好味牛筋骨,呢個真係一絕,必食海鮮煎餅,呢個就麻麻地,不過其實口感唔錯豆醬,呢個要自己額外Order,但係食韓燒點可以無豆醬呀,佢入面應該係有兩款豆醬溝埋,另外再加蔥,上枱前會整熱先俾你豬肉拼盤,呢個可以叫不過不失,因為其實味道係唔錯,不過我地燒得太耐,XDXD超級海鮮鍋,正到呢,以前食過香辣海鮮鍋,但係我覺得呢個都好得,同新羅寶一樣喇,麵係自己打嘅,湯底係清湯,再慢慢幫你加調味,調味料其實都同新羅寶一樣,係嗰幾樣,無分別,當然同我一齊食既嗰幾位又係叫佢加多啲蒜蓉喇~~但係個湯因為有海鮮關係,去到尾聲真係好甜,好好味~~
XDXD,我係咪好孝順呢~~

不過算,有好嘢食補返數~~
牛筋骨
牛筋骨,超級好味牛筋骨,呢個真係一絕,必食
海鮮煎餅
海鮮煎餅,呢個就麻麻地,不過其實口感唔錯
豆醬
豬肉拼盤
超級海鮮鍋
但係個湯因為有海鮮關係,去到尾聲真係好甜,好好味~~
2014-09-06
生日