2014-09-16 1249 瀏覽
自從安定商場裝修後, 新設了很多靚食店. 呢間系其中之一間, 佢的裝修富歐陸式, 可看穿店外舖頭, 好似置身於室外的感覺 平日食早餐或午餐都要等位. 特別是晚餐, 更多人等位. 曾經食過早餐及午餐, 覺得味道都很不錯. 所以今晚一行四人, 試下佢的晚餐. 可能時間尚早(大約6:45pm), 只系等左5分鐘便有位. 而且d 卡位坐四個人都唔迫. 幾舒服 每人叫左一個套餐, 套餐有主菜,餐湯及飲品. 餐湯唔夠熱 芝士三文魚蟹籽意粉, 芝士味唔夠濃, 份量細到連一個好細食的女仕都會話唔夠飽菠蘿海鮮炒飯, 由於個菠蘿太大, 搞到無位放d飯, 味道一般燒豬仔肋骨配薯條, 醬汁唔夠多,肉唔夠入味, 骨多過肉. 份量最多系至尊薄餅, 不過薄餅等左差不多半個鐘先到, 可能系即叫即焗. 但味道和陷料都好好食 由於價錢同份量唔成正比, 所以無下次.

每人叫左一個套餐, 套餐有主菜,餐湯及飲品.

餐湯唔夠熱
芝士三文魚蟹籽意粉
菠蘿海鮮炒飯
燒豬仔肋骨配薯條, 醬汁唔夠多,肉唔夠入味, 骨多過肉.
燒豬仔肋骨配薯條
至尊薄餅
由於價錢同份量唔成正比, 所以無下次.
2014-08-23
至尊薄餅