2014-09-12 3480 瀏覽
都好久沒係度寫評 自己都少左好多出街食飯 因為改左自己下廚~有好朋友派貼 是Q但搵左E間佢話個名夠奇怪 WOW哈哈我地5個男子 叫左個4餐 9百來蚊一開波d 韓式小碟唔錯~ 亦唔會太重口味 仲要有好多TIM之後就直入 韓燒原來有個阿珠媽個幫你燒既~先燒個牛肉, 味道一流 同我之前係阿士尼道食過個間有得比 甜甜地 燒起來好香份量亦唔少 做足韓式料理STYLE "唔老土"之後 上左個 韓式燒餅 我個人十分推介又香又脆 蛋香好豐富~ 係我食過既同款菜色中最好的再來的是什錦飯 老闆會問要唔要幫你撈埋分埋也是好味的 不過我一向覺得E個飯只要有好既汁就可以做得好 佢GOOD 既有個撈粉C, 我個人覺得OKAY以上少少 不過我朋友"食家誠"食完好HIGH 絕讚咁話~完左D"電"粉質 阿珠媽又自己冒反出來 幫燒豬肋肉 D豬肋肉鋪左上板 有成4分3位都滿左 仲要係方形肉粒 ~ 醃汁同牛個個汁有D似 不過好似有D唔同 不過都好好味 好ROAST再有牛肉片燒 同埋SQUID燒 都可以的 不過唔出眾一個餐有咁多野食 也有鋪排, 生菜蒜頭亦READY好 服務也好韓式 就是要做的做好 但不多話 不打擾個人十分推介
都好久沒係度寫評

自己都少左好多出街食飯 因為改左自己下廚~

有好朋友派貼 是Q但搵左E間
佢話個名夠奇怪 WOW
哈哈

我地5個男子 叫左個4餐 9百來蚊

一開波d 韓式小碟唔錯~ 亦唔會太重口味 仲要有好多TIM

之後就直入 韓燒
原來有個阿珠媽個幫你燒既~

份量亦唔少 做足韓式料理STYLE "唔老土"

之後 上左個 韓式燒餅 我個人十分推介
又香又脆 蛋香好豐富~ 係我食過既同款菜色中最好的

再來的是什錦飯 老闆會問要唔要幫你撈埋分埋

再有牛肉片燒 同埋SQUID燒 都可以的 不過唔出眾

個人十分推介 明顯地有心用心去煮 去做, 因為沒有一份食物係唔好食 仲要係幾好到好好食~

地方唔錯 位置都好就腳 尖咀黎講 一人200蚊 抵食啦~

加油~ 希望我下次黎要排隊~

2014-09-12
  • 4人套餐